Web Analytics

AFM anunță amânarea programului Rabla Local

de | 22.09.2022 21:03 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat amânarea lansării programului privind casarea autovehiculelor uzate. Crearea conturilor va putea fi realizată din 14 octombrie, scrie News.ro.
„În urma discuţiilor purtate cu asociaţiile implicate în desfăşurarea Programului privind casarea autovehiculelor uzate, pentru o derulare eficientă cu participarea cât mai multor unităţi administrativ-teritoriale, a reieşit necesitatea actualizării anumitor condiţii, astfel că, la data prezentei, se lucrează la modificarea ghidului de finanţare aferent acestui program”, a transmis AFM.

Citește și: Măsuri pentru creșterea siguranței circulației, în Pitești     


Potrivit sursei citate, crearea conturilor de utilizator în aplicaţia informatică de către solicitanţii unităţi administrativ-teritoriale organizate la nivel de comună, oraş sau municipiu şi subdiviziuni administrativ-teritoriale ale municipiului Bucureşti se va putea realiza începând cu data de 14 octombrie 2022.
Ulterior, în perioada 21 octombrie 2022, ora 10:00 – 23 decembrie 2022, ora 14:00 sau până la epuizarea bugetului alocat sesiunii de finanţare, solicitanţii vor depune cererile de finanţare, împreună cu documentaţia aferentă, în aplicaţia informatică prin intermediul conturilor de utilizator create.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ion Cojocaru

Proiectul ,,Pădurea cu Povești Nemuritoare”, derulat de Fundația „Conservation Carpathia” și...

Ultimele articole