Adrian Miuțescu, interesat de progresul lucrărilor al tronsonului de autostradă Pitești-Curtea de Argeș

de | 6.11.2021 09:51 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deputatul liberal Adrian Miuțescu a mers vineri pe șantierul tronsonului 5, Curtea de Argeș-Pitești, al autostrăzii Pitești-Sibiu. Acesta a vorbit cu reprezentanții constructorului și s-a interesat de stadiul lucrării- una de suflet pentru deputatul liberal argeșean. De altfel, deputatul Adrian Miuțescu a monitorizat lucrările de pe tronsonul Pitești-Curtea de Argeș încă de la începutul lor, în vara acestui an.

 

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea, scrisoare deschisă către preşedintele PSD Marcel Ciolacu: ”De astăzi, Marcel, sunteţi trădători dovediţi ai intereselor acestui popor”

Proiectul este unul amplu și cuprinde realizarea a 3 noduri rutiere (la Curtea de Argeș, Băiculești și Bascov), 13 poduri, 3 pasaje, un viaduct, două spații de servicii și două centre de coordonare și întreținere.

 

 

“Vreau să ne asigurăm că se lucrează, este un proiect extrem de important pe care îl urmăresc îndeaproape. Din discuțiile avute cu cei de la firmele de pe șantier, se lucrează pe 30-35% din traseu, în diferite zone: la Zigoneni, la Tutana, la Băiculești și în zona Borlești. Avem speranța că acest tronson de autostradă, foarte important pentru economia Argeșului, va fi finalizat în anul 2024”, a declarat deputatul liberal Adrian Miuțescu.

CITEȘTE ȘI: Letonia – prima țară UE care permite angajatorilor să-și concedieze angajații nevaccinați

 

Vă amintim că, pentru acest tronson de autostradă, contractul de execuție a fost semnat la Pitești, în mai 2020, în prezența premierului de atunci, Ludovic Orban și a deputatului Adrian Miuțescu. Contractul cu firma Astaldi are o valoare de 356 milioane de euro.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Bărbat găsit mort în Râul Argeș
Bărbat găsit mort în Râul Argeș

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit mort în Râul Argeș, la Domnești. Potrivit informațiilor, bărbatul a fost dat dispărut de ieri. Mai mulți polițiști și pompieri argeșeni au început căutările încă de ieri după-amiază. Momentan nu se cunosc motivele pentru...

Lidl România inaugurează un magazin în Pitești
Lidl România inaugurează un magazin în Pitești

Lidl România inaugurează un magazin în orașul Pitești, județul Argeș, pe data de 19 mai. Acesta este situat pe strada Depozitelor, Nr. 17. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea 30 de noi locuri de muncă. ”Noul magazin Lidl din Pitești are o suprafață de...

Unirea Bascov – noua campioană națională Under 19
Unirea Bascov – noua campioană națională Under 19

În finala Campionatului Național Under 19, jucată pe Stadionul Municipal Râmnicu-Vâlcea, Unirea Bascov a dispus cu 3-0 de ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ, golurile fiind marcate de Alexandru Ionică (2) şi Gabriel Tănase. Atacantul  Alexandru Ionică a câstigat si trofeul...


Loading RSS Feed