Web Analytics

Acum 43 de ani, FC Argeș o surclasa pe AEK Atena, la Pitești

de | 20.09.2022 15:56 | Actualitate, Home, Sport

Luni, 19 septembrie, s-au împlinit 43 de ani de la meciul FC Argeș – AEK Atena, disputat la pe stadionul ”1 Mai” din Pitești, în prima manșă a Cupei Campionilor Europeni. Scorul: 3-0, pentru alb-violeți. Mai multe detalii au fost publicate ieri pe pagina de Facebook a Fotbal Club Argeș Pitești.

Citește și: FC Argeș – CFR Cluj 0-1. Campioana se impune greu în Trivale

A aflat astfel ce scria la acea vreme Constantin Firănescu în ziarul ”Sportul”. Și anume că vremea a fost splendidă, iar tribunele – arhipline, în care s-au aflat şi peste 3.000 de suporteri ai echipei oaspete. Golurile au fost marcate de Doru Nicolae (în minutele 49 și 80) și Radu II (minutul 65). Presa a scris că Doru Nicolae a fost ”eroul meciului”.

La FC Argeș au jucat: Cristian — Zanfir (min. 59, Turcu), Stancu, Cârstea, Bărbulescu — Iatan, Chivescu, Iovănescu — D. Nicolae, Radu II, Dobrin.

Ce timpuri, ce vremuri!

(Sursa foto, de la meciul din Atena: YouTube)

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Si cu ce ma încălzește pe mine,acum???Am fost la meci,atunci,si am avut ce vedea.Acum,pana nu pleacă IPA,PĂSĂRICĂ, si restul,nu mai calc pe acolo.E dezastru,iar primarul,ar fi cazul sa isi bage subalternii in actiune..Foamete,Stanciu,etc,sa se ia masuri.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *