Web Analytics
scris marți, 09.04.2024

Accident la Pitești. O femeie și un copil, duși la spital

Un eveniment rutier s-a produs marți, 9 aprilie, în municipiul Pitești, pe bulevardul Petrochimistilor. Din primele informații furnizate de ISU Argeș, un vehicul a acroșat doi pietoni.

Accident la Pitești. O femeie și un copil, duși la spital

Citește și: Radu Perianu: S-a deschis punctul secundar de Permise și Înmatriculări Câmpulung

Au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu un echipaj SMURD, alături de două echipaje ale Serviciului de Ambulață Județean (SAJ).

Accidentul s-a soldat cu două victime, conștiente, cărora le-a fost acordat primul ajutor calificat la fața locului și apoi au fost transportate la spital.

O ambulanță SAJ a preluat un copil, iar echipajul SMURD – o femeie, în vârstă de aproximativ 32 de ani, care a suferit mai multe traumatisme și acuză dureri în zona toracelui – a mai arătat sursa citată.

Update. Copilul are vârsta de un an

Biroul de presă al IPJ Argeș a furnizat câteva detalii privind accidentul. Un bărbat în vârstă de 73 de ani, din Bogați, conducea respectivul autoturism pe bulevardul Petrochimiștilor, dinspre centru spre Vamă.

În împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neacordării de prioritate pietonilor angajați în traversarea drumului pe marcajul pietonal, el a acroșat-o pe acea femeie, din Pitești, și pe copilul în vârstă de un an.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole