Web Analytics
scris joi, 10.08.2023

Accident în Argeș. Carambol cu trei mașini pe drumul spre Câmpulung

Joi, 10 august, în jurul orei prânzului, în comuna argeșeană Țițești a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, după cum ne-au informat ISU Argeș și IPJ Argeș.

Accident în Argeș. Carambol cu trei mașini pe drumul spre Câmpulung

Citește și: Chestorul Marian Badea, interviu despre reţinerea şefului arestului: „Orice act de corupţie este de o însemnătate gravă”

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Țițești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe sensul spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 56 de ani, din Recea.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un al treilea autoturism, condus, în aceeași direcție, de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Bălilești.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorilor auto de 59 de ani, respectiv de 56 de ani, și a unei pasagere, în vârstă de 53 de ani, din cel de-al doilea autoturism – potrivit IPJ Argeș. Toate cele trei persoane au fost duse la spital.

Conducătorii auto nu au consumat alcool, fapt demonstrat de verificarea cu aparatul etilotest.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *