Web Analytics
scris miercuri, 07.01.2015

Abonamente noi la Filarmonica Piteşti

Începând din 6 ianuarie, Filarmonica Pitești a pus în vânzare noile abonamente și bilete pentru perioada ianuarie-iunie, la sediul său social de la Casa Cărții, etajul 2, tarifele fiind  stabilite prin H.C.L. nr. 490/18.12.2014, acestea fiind cvasiidentice precum cele din perioada similară a anului 2014.
Au acces gratuit la toate concertele Filarmonicii Pitești și din anul 2015 cetăţenii de onoare ai municipiului Piteşti, posesorii legitimaţiilor eliberate de Guvernul României care au activat cel puţin zece ani în domeniul cultural-artistic şi sunt pensionari, minorul cu handicap şi persoana care îl însoţeşte, adultul cu handicap grav sau accentuat şi persoana care îl însoţeşte.
Stagiunea se reia joi, 15 ianuarie 2015, cu un program special dedicat  Zilei Culturii Naționale, din care nu vor lipsi ,,baladele” lui Ciprian Porumbescu și a lui George Enescu.
D.G.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...