Web Analytics

Abia după un an! S-au încasat banii din asigurare pentru Dusterul avariat al DSVSA Argeş

de | 3.03.2022 12:52 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Directorul Sorin Sorescu era la volanul mașinii și a fost lovit de un tir condus de un șofer turc

Directorul Sorin Sorescu de la DSVSA Argeș a avut, anul trecut, un accident cu mașina Dacia Duster, una dintre cele șapte mașini ale instituției. Despăgubirile de pe asigurare au ajuns tocmai săptămâna trecută, la aproape un an de la producerea accidentului.

Șeful veterinarilor ne-a relatat cronologic cum s-a produs accidentul

Directorul Sorin Sorescu ne-a confirmat, într-o ediție anterioară, că la volanul Duster-ului se afla chiar el, dar vinovat de producerea accidentului este un șofer de tir, de origine turcă. Accidentul s-a produs pe 7 martie 2021, în jurul orei 13:00, în localitatea Bujoreni. Directorul Sorin Sorescu ne-a spus că venea de la Sibiu, de la o întâlnire de lucru despre pesta porcină africană. Era coloană de mașini, iar șoferul de tir a frânat târziu și a proiectat mașina în care se afla Sorin Sorescu într-o altă mașină din față. Valoarea despăgubirilor este de 42.075,72 de lei. Săptămâna trecută, l-am rugat, telefonic, pe directorul Sorin Sorescu să mai explice o dată ce s-a întâmplat, cronologic, după accident.

Citește și Directorul Sorin Sorescu de la DSVSA Argeş a avut accident cu maşina instituţiei anul trecut

„Dusterul a fost dus cu platforma la un service în Curtea de Argeș, pentru că, fiind pe zona aceea în Vâlcea, era cel mai apropiat și unde au și dumnealor reprezentanță de la firme ca să vină să facă evaluarea. De acolo am așteptat prima dată confirmarea din partea firmei CAROM, să vadă dacă asigurarea este funcțională. Ne-au răspuns parcă într-o lună și ceva. Avem corespondența cu dumnealor. După aceea, nici nu s-au apucat să facă evaluarea până nu au avut siguranța că există asigurarea valabilă. Și după ce s-a constatat că este valabilă asigurarea, s-a făcut evaluarea. S-a ajuns la concluzia că reparația costă mai mult decât poate să asigure despăgubirea și concluzia a fost că se va da daună totală. Am întocmit apoi cererea de despăgubire pe propunerea pe care ne-au făcut-o dumnealor și de atunci așteptăm să ne facă plata. Am sunat și săptămâna trecută, n-am avut niciun răspuns.

Așteptăm și sunăm în continuare, să ne primim banii, ca să putem să facem achiziție, că deja noi demarăm acum un proiect să achiziționăm mașini electrice. Deja lucrăm la PNRR 5 pe proiectul acesta cu energie. În interiorul programului intră și stații de încărcare electrice. Vreau să iau o mașină, chiar două, dacă reușesc. După ce facem casarea la mașină, să luăm 2 mașini electrice pentru împrejurimile Piteștiului, care se pot duce câțiva km in extenso chiar spre sud, spre nord, oriunde, în așa fel încât să facem și economie la cheltuieli și să fim prietenoși cu mediul”, ne-a răspuns Sorin Sorescu. „Probabil că au o anumită ordine cronologică a plăților”, a argumentat directorul întârzierea. A doua zi a revenit cu o informație. „Ieri (22 februarie a.c.) am încasat banii pentru daună”.

Citește și Deşi a pierdut 26.000 de porci, Sorin Cârstea promite repopularea fermei Macro de la Costeşti: ”Nu ne dăm bătuţi în faţa pestei! Vom relua activitatea”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *