A treia schimbare PSD în Consiliul de la Câmpulung

de | 16.06.2022 13:02 | Actualitate, Culise, Politica si Administratie

Doar doi dintre cei cinci consilieri locali PSD validați la început de mandat, în 2020, mai sunt acum membri ai legislativului câmpulungean. Și asta fiindcă diverse cauze au dus la înlocuirea celorlalți trei, ultima mutare urmând să se concretizeze în această lună.

Primul ieșit din schemă a fost anteriorul primar al Câmpulungului, Liviu Țâroiu. Condamnat penal, acesta i-a cedat locul în Consiliul Local lui Gabriel Neacșu. Asta se întâmpla în toamna lui 2021, pentru ca la începutul acestui an trecerea lui Ciprian Neculăescu la Prefectură să îl readucă în rândul aleșilor locali pe Sergiu Cicu. Iar recenta confirmare în justiție a incompatibilității fostului viceprimar Mărgărin Blidaru a făcut ca săptămâna trecută Judecătoria Câmpulung să valideze mandatul de consilier local al lui Marin Stanciu (foto).

Nu doar la PSD s-au făcut schimbări. La PNL s-a pornit din start cu două modificări, după ce Lucian Ionescu a ales Prefectura, iar Bogdan David, Consiliul Județean. La USR, Ioana Marcu, acum administrator public, i-a lăsat locul lui Iulian Zanvetor, iar în echipa POL, Iuliana Bîlea l-a schimbat pe Octavian Dumitrașcu.
Și în Consiliul Local Rucăr s-a operat săptămâna trecută o înlocuire de aleși locali în rândul celor de la PSD. Viorel Țîru a fost numit administrator public al comunei, iar locul său a fost luat de către Liana Mihaela Olteanu.

(ELECTRO-CUTARE)

Citește Hopa! ONG-urile cu ştaif au început s-o tamponeze pe Lasconi! Primăria Câmpulung e abia pe locul 60 la transparenţa bugetară

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole


Loading RSS Feed