Web Analytics
scris joi, 16.06.2022

A treia schimbare PSD în Consiliul de la Câmpulung

Doar doi dintre cei cinci consilieri locali PSD validați la început de mandat, în 2020, mai sunt acum membri ai legislativului câmpulungean. Și asta fiindcă diverse cauze au dus la înlocuirea celorlalți trei, ultima mutare urmând să se concretizeze în această lună.

A treia schimbare PSD în Consiliul de la Câmpulung

Primul ieșit din schemă a fost anteriorul primar al Câmpulungului, Liviu Țâroiu. Condamnat penal, acesta i-a cedat locul în Consiliul Local lui Gabriel Neacșu. Asta se întâmpla în toamna lui 2021, pentru ca la începutul acestui an trecerea lui Ciprian Neculăescu la Prefectură să îl readucă în rândul aleșilor locali pe Sergiu Cicu. Iar recenta confirmare în justiție a incompatibilității fostului viceprimar Mărgărin Blidaru a făcut ca săptămâna trecută Judecătoria Câmpulung să valideze mandatul de consilier local al lui Marin Stanciu (foto).

Nu doar la PSD s-au făcut schimbări. La PNL s-a pornit din start cu două modificări, după ce Lucian Ionescu a ales Prefectura, iar Bogdan David, Consiliul Județean. La USR, Ioana Marcu, acum administrator public, i-a lăsat locul lui Iulian Zanvetor, iar în echipa POL, Iuliana Bîlea l-a schimbat pe Octavian Dumitrașcu.
Și în Consiliul Local Rucăr s-a operat săptămâna trecută o înlocuire de aleși locali în rândul celor de la PSD. Viorel Țîru a fost numit administrator public al comunei, iar locul său a fost luat de către Liana Mihaela Olteanu.

(ELECTRO-CUTARE)

Citește Hopa! ONG-urile cu ştaif au început s-o tamponeze pe Lasconi! Primăria Câmpulung e abia pe locul 60 la transparenţa bugetară

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...