Web Analytics
scris marți, 02.05.2023

A murit un cunoscut medic veterinar din Argeș. Rămas bun, Mihai!

Mihai Ciuciuc a murit. Cunoscutul medic veterinar avea doar 46 de ani. A lăsat în urmă o soție și doi copii. Dar și multe animale care încă mai aveau nevoie de el. Pentru că era nelipsit de la muncă. La Mioveni sau la Pitești. În ultimii ani era implicat în diverse campanii de sterilizare. Pleca oriunde în țară unde era nevoie de el.

A murit un cunoscut medic veterinar din Argeș. Rămas bun, Mihai!

A  salvat mii de suflete, dar pe el nu a reușit să se salveze. Avea o viață înainte și atât de multe de oferit. Cuvintele sunt de prisos. Decât un ultim „Mulțumesc!” pentru toate faptele bune pe care le-a făcut. A fost un om și un medic deosebit. Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace!

Citește și: Aerosmith a anunţat turneul de adio după 50 de ani de muzică

Pentru cei care vor să își ia rămas bun sicriul va fi depus la casa părintească, sat Smeura, strada Stoienari Nr 89. Ceremonia de înmormântare va avea loc joi, 4 mai, ora 12.30, la Biserica din Smeura.

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Drum lin domnule doctor.Dumnezeu m-a binecuvântat cu privilegiul de a vă cunoaste.Ati salvat suflete nevinovate,Dumnezeu va avea grijă de sufletul dumneavoastră curat Dormiti in pace

    Răspuns
  2. 😭😭😭😭 Dumnezeu sa il odihnească in liniște si pace! Nu cred ca va mai fi alt medic veterinar,la fel…Sa iti raspunda si la 1 dimineata ,sa te ajute in orice moment..Imi pare enorm de rău!…Sincere condoleanțe familiei îndoliate si multa liniște sufletească!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *