Web Analytics

Ce transferuri au făcut Mioveniul şi Piteştiul în această iarnă

de | 16.02.2017 11:23 | Sport

13 OlteanuAşa cum se ştie CS Mioveni şi SCM Piteşti luptă pentru promovare în eşaloanele superioare ale fotbalului românesc. Dacă Mioveniul se află în cărţi pentru ocuparea unuia dintre primele trei locuri din Liga a II-a care pot duce în Liga I, SCM Piteşti este lider detaşat în Liga a III-a, iar promovarea este ca şi rezolvată. Iată în continuare cum au pregătit lupta pentru promovare cele două formaţii reprezentative pentru fotbalul argeşean. Ne referim la transferurile din această iarnă!

„Andrei Neagoe sperăm să fie un jucător care ne trebuie la mijlocul terenului”

Dumitru Olteanu (foto sus), preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni: „În primul rând de la noi a plecat Robert Boboc la Astra. El era un jucător împrumutat la noi, la Mioveni, care avea o clauză prin care putea pleca în pauza dintre tur şi retur. A activat acea clauză şi a putut să plece. După Boboc, a plecat Bogdan Stancu, jucător care şi-a reziliat contractul. Acesta a jucat foarte puţin şi a dorit să plece undeva unde să poată juca. M-a bucurat faptul că un jucător doreşte să joace, pentru că la noi era foarte greu pe postul de fundaş dreapta şi de aceea a plecat. La capitolul veniri putem nota pe Andrei Neagoe, un fotbalist al FC Argeş care a mai fost şi pe la noi o bună perioadă de timp. Ultima dată el a jucat pentru Chindia Târgovişte ca mijlocaş ofensiv. Este un jucător talentat şi care sperăm să fie un jucător care ne trebuie la mijlocul terenului, care să aducă un plus de valoare pe acea poziţie. În afară de Neagoe, au mai venit doi jucători, unul, Piscanu, de la Râmnicu-Vâlcea şi Burnea, un fundaş central care ultima dată a jucat pentru Unirea Târlungeni. Ca o informaţie de ultimă oră vă pot spune că în proporţie de 99% este posibil ca Robert Boboc să se reîntoarcă la Mioveni. Mai multe detalii însă nu vă pot da”.

„Cosmin Căpăţână de la FCM Alexandria şi Constantin Stoica de la CSM Râmnicu-Vâlcea sunt transferurile iernii la SCM”

13 SerbanDragoş Şerban, directorul SCM Piteşti: „În această iarnă la SCM Piteşti a venit Cosmin Căpăţână de la FCM Alexandria şi Constantin Stoica de la CSM Râmnicu-Vâlcea. Amândoi fotbaliştii au venit liberi de contract. Deocamdată nu mai avem nevoie de niciun alt fotbalist, dar pe parcurs vom vedea dacă vom mai avea sau nu nevoie de vreun jucător în funcţie de evoluţia fiecăruia. În ceea ce priveşte plecările pot spune că de la noi a plecat Negoiţă la Pandurii Tg. Jiu. A fost o plecare pe cale amiabilă, dacă pot spune aşa. Cam asta este situaţia în privinţa transferurilor şi aşa cum am spus în funcţie de prestaţia fiecăruia vom mai vedea. Noi avem două meciuri amicale înaintea începerii campionatului şi anume cu Chindia Târgovişte şi cu Metalul Reşiţa”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii