Web Analytics
scris marți, 30.04.2024

Miron Manega a fost suspendat din funcția de vicepreședinte al UZPR după ce a fost acuzat de propagandă rusă

Dumitru Manea (Miron Manega) a fost suspendat din funcția de vicepreședinte al UZPR, după ce a fost acuzat de propagandă rusă.

Miron Manega a fost suspendat din funcția de vicepreședinte al UZPR după ce a fost acuzat de propagandă rusă

Citește și: Dosarul 2 Mai: Judecătoarea Popoviciu a recunoscut că are probleme medicale, de natură psihiatrică

Pe 29 aprilie, a avut loc o întâlnire a Consiliului Director al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, la care au fost invitați să participe toți membrii săi. Din cei invitați, au fost prezenți nouă membri ai Consiliului, iar în calitate de invitat s-a alăturat și Dan Constantin, președintele Comisiei de Atestare Profesională. Pe ordinea de zi s-au aflat două puncte principale de discuție: raportul recent al Juriului de Disciplină, Onoare și Arbitraj și comunicatul nr. 9 privind relațiile cu Federația Rusă, semnat printre alții și de Dumitru Manea (cunoscut și ca Miron Manega).

Citește și: Veste mare despre stadionul „Nicolae Dobrin”! Guvernul aprobă marţi Memorandumul de finanţare!

Raportul Juriului de Disciplină propunea suspendarea lui Dumitru Manea din funcția de vicepreședinte al UZPR și din calitatea de membru al Consiliului Director, motivând că declarațiile publice recente ale acestuia sunt considerate „incompatibile cu funcția de membru al Consiliului Director și cu cea de vicepreședinte al UZPR”. Fiecare membru prezent și-a exprimat punctul de vedere asupra impactului pe care recentul comunicat și declarațiile lui Dumitru Manea l-ar putea avea asupra Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. După o dezbatere, majoritatea membrilor Consiliului Director au susținut propunerea Juriului de Disciplină, votând pentru suspendarea lui Dumitru Manea din cele două funcții în cadrul UZPR.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *