Web Analytics
scris duminică, 28.04.2024

Baschet. „Așteptăm Clujul la Pitești pentru un spectacol care ne onorează”

U-BT Cluj-Napoca s-a impus, sâmbătă seara, și în al doilea meci al seriei pe care o dispută cu FC Argeș Basketball, din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Ardelenii au câștigat cu 101-74 (la pauza mare, 50-32) și vor pleca la Pitești cu scorul de 2-0 la general.

Baschet. „Așteptăm Clujul la Pitești pentru un spectacol care ne onorează”

Citește și: FC Argeș Basketball a cedat primul meci la Cluj. „Respect, Pitești!”

FC Argeș a aliniat la start următorul „cinci”:  Corey Allen, Tudor Fometescu, Alin Andrieș, Christian Jones, Nikola Jevtovic.

Cei mai prolifici jucători alb-violeți în această partidă dominată de gazde au fost Nikola Jevtovic (18 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive, 8/11 la libere), Corey Allen (15 puncte, 8 pase decisive, 3 recuperări) și Christian Jones (12 puncte, 6 recuperări, 4 mingi pierdute).

Am jucat cu cea mai bună echipă din țară și asta ne onorează. Pe alocuri ne-am ridicat la nivelul Clujului și asta ne onorează. Am avut o galerie demnă și de un fair-play ieșit din comun și asta ne onorează. Avem o echipă și un antrenor care ne onorează.

Așteptăm Clujul la Pitești pentru un spectacol baschetbalistic care ne onorează. Vă mulțumim tuturor pentru bucuria de a vedea un baschet de calitate! Hai, FC Argeș! Respect, U BT!” – a scris Cristiana Dumitru, fan activ, pe pagina de Facebook a FC Argeș Basketball.

Nu avem de ce să fim supărați, așteptăm locul trei și cred că îl vom avea…” – a fost mesajul unui alt fan, Lucian Enache, către suporterii FC Argeș.

Meciul al treilea va avea loc marți, 30 aprilie, de la ora 19, la Pitești Arena și va fi transmis pe Digisport 4, respectiv pe Prima Sport 4.

(sursa foto: baschet.ro)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *