Web Analytics
scris luni, 29.04.2024

Veste mare despre stadionul „Nicolae Dobrin”! Guvernul aprobă marţi Memorandumul de finanţare!

O veste mult aşteptată ne e adusă în această seară de luni, 29 aprilie, chiar de către primarul Piteştiului, Cristian Gentea! În sedinţa de marţi, 30 aprilie, Guvernul va aproba Memorandumul de finanţare a noului stadion de fotbal „Nicolae Dobrin”! Şi, în aceeaşi şedinţă, va fi aprobat şi Memorandumul de finanţare a noului stadion „Gheorghe Hagi” de la Constanţa.

Veste mare despre stadionul „Nicolae Dobrin”! Guvernul aprobă marţi Memorandumul de finanţare!

Citeşte şi: Baschet. „Așteptăm Clujul la Pitești pentru un spectacol care ne onorează”

Primarul Piteştiului s-a ţinut, iată, de cuvântul dat! La inaugurarea de pe 25 aprilie a Argeş Mall, edilul-şef spunea chiar aşa: că marţi, 30 aprilie, Guvernul va aproba acest memorandum. Practic, asta înseamnă că Executivul dă drumul la finanţarea acestei investiţii de aproximativ 100 milioane de euro, din care contribuţia locală nu este decât de 1%!

În câteva zile, mai exact după Paşte, va fi semnat contractul de proiectare și execuţie cu câştigătorul licitaţiei, iar Cristian Gentea – după cum ne-a informat – se va duce personal la Bucureşti să-l aducă pe constructor pentru ca acesta să înceapă deja pregătirea de şantier, în timpul în care este definitivată proiectarea.

Durata pentru proiectare este de şapte luni, dar nu e nevoie mai mult de două luni, fiindcă proiectul este deja făcut.

Proiectul – după cum este specificat şi în Memorandum – vizează construirea unui stadion modern, care va răspunde cerinţelor stabilite prin reglementări UEFA.

Vom reveni.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Comentariu *Dar,echipa….pe cand?Ca ce este acum, nu prea merita sa fie numită FC ARGES,ci FC RGLOABELE??!!??

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *