Web Analytics

Trimis în comisia de disciplină, avocatul Sabie s-a dezlănţuit pe grupul de WhatsApp al Baroului Argeş

de | 29.09.2022 12:55 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri, Home

Consiliul Baroului Argeș a solicitat printr-o adresă, Comisiei de Disciplină, pronunțarea unei decizii în legătură cu abaterea disciplinară a unuia dintre avocații argeșeni care ar fi încălcat statutul profesiei. Totul s-a întâmplat ca urmare a sesizării depuse de o judecătoare de la Tribunalul Vâlcea. Acțiunea disciplinară îl privește pe avocatul Florin Sabie; acesta ar fi făcut „afirmații grave cu privire la petentă, pe care nu le-a probat, afirmații de natură a-i știrbi reputația profesională și actul de justiție în sine, afirmațiile fiind făcute în sala de judecată, cu prilejul redactării și susținerii unei cereri de recuzare”.

Luni, 26 septembrie, s-a stabilit și termenul la care avocatul să fie audiat: data de 5 octombrie. Acesta pare să fie motivul pentru care Florin Sabie s-a enervat și s-a dezlănțuit pe grupul de WhatsApp al Baroului, cu acuze împotriva decanului Luminița Ioana, pe care a învinuit-o că a publicat fotografii cu copiii unui centru instituționalizat, care au beneficiat de rechizite școlare în cadrul unei acțiuni umanitare. Aceasta i-a răspuns scurt că avea acordul reprezentantului legal al copiilor și că „a face bine… nu e campanie!”.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Avocatul Sabie i se plânge lui Crăciun că procurorul Ioana i-a făcut plângere la DNA

Citește și Cartelul de la Mărăcineni e peste tot! Avocatul Sabie îl apără pe Stelică Crăciun, dar şi primăria condusă de cumnatul acestuia, de unde a încasat onorarii de 1,4 milioane lei

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *