Web Analytics

Cartelul de la Mărăcineni e peste tot! Avocatul Sabie îl apără pe Stelică Crăciun, dar şi primăria condusă de cumnatul acestuia, de unde a încasat onorarii de 1,4 milioane lei

de | 17.02.2022 13:30 | Actualitate, Dezvăluiri

Cine e apărătorul ales al controversatului Stelică Crăciun?! Avocatul Florin Sabie. El este cel care îl reprezintă în mai toate dosarele pe exponentul cel mai violent al „Cartelului de la Mărăcineni”. Tot avocatul Sabie apare și în stenogramele de la DNA în care Crăciun îi cere consultanță despre diverse plângeri pe care trebuie să le redacteze împotriva unor judecători, procurori și ziariști, în dosarul în care este cercetat fostul adjunct de la Poliția Mioveni, comisarul Marius Aioanei.

Citește și Stelică Crăciun îşi ameninţa victimele cu moartea, cu violarea soţiilor şi a fiicelor şi cu incendierea afacerilor

Acum urmează bomba! Din 2013 până în prezent, Primăria Mărăcineni, condusă de nimeni altul decât cumnatul lui Stelică Crăciun, ne referim la Nicolae Dascălu, a avut contract cu… ”Cabinetul de avocatură Florin Sabie”. Simplă coincidență, nu? Conform unui răspuns oferit consilierului local Florin Popescu la o adresă din 27.01.2022, Primăria Mărăcineni a avut, doar în 2020 și 2021, cheltuieli cu asistența juridică în sumă de 665.819 lei. Iar asta conform anexei (vezi și facsimil) cu situația sumelor achitate cu titlu de onorariu avocat pentru contractele de asistență juridică încheiate cu ”Cabinet avocat Sabie Florin”, constând în dosare la diferite instanțe din Argeș și nu numai, precum și plângeri penale.

De asemenea, în perioada 2013-2016, sumele plătite de către primărie avocatului Sabie s-au ridicat la 388.599 lei. Iar între 2016-2019, la vreo 361.285 lei. În total, circa 1.400.000 lei. Acest lucru în situația în care postul de consilier juridic a fost vacant până recent, când a fost angajată o tânără juristă, că prea băteau lucrurile la ochi… Sabie îl apără și pe infractor, dar și primăria condusă de cumnățelul său. Cartelul de la Mărăcineni, pe toată linia.

Citește și Controversatul Stelian Crăciun, trimis în judecată pentru cinci infracţiuni

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *