Web Analytics

Avocatul Sabie i se plânge lui Crăciun că procurorul Ioana i-a făcut plângere la DNA

de | 19.08.2021 13:52 | Actualitate, Dezvăluiri

# Telefonul lui Crăciun, ca un pom de Crăciun la percheziţia informatică (3)

Subcomisarul Aioanei îi dă indicații lui Crăciun, pe 12.05.2020, să-l torpileze pe cms. șef Cristian Mihalcea, comandant al Poliției Mioveni și șef al său. Interesant este că toate delațiunile primite de la Aioanei despre comandantul Mihalcea, dar și despre alte persoane sunt retransmise automat și către avocatul Florin Sabie, un apropiat al Cartelului de la Mărăcineni. Iar acesta, pe o bună parte din ele, le transformă în plângeri penale, la comanda lui Crăciun. Că doar Crăciun e cel care se lăuda la Aioanei în mesajul din 15.04.2020: „35 procese. Total 70. Și mai are 18 cu Iancu și Jurnalul de Argeș. 35 de plângeri penale. 17 le-a făcut în instanță lui Iancu și Impuls de Argeș. Toate penal și civil”. E bine de știut că avocatul Sabie nu e doar avocatul lui Stelică Crăciun și al subcomisarului Aioanei, ci și al Primăriei Mărăcineni, condusă de primarul Nicolae Dascălu, nimeni altul decât cumnatul lui Crăciun.

Citește și Exclusiv. Ce s-a descoperit la percheziţia informatică / Poliţistul Aioanei era sluga lui Stelică Crăciun. Mesajele de pe WhatsApp l-au deconspirat

– Aioanei: „Sa faci vorbire in material si de cominco”.
– Crăciun: „Ok. Joi vine Florin si o termin” (Florin Sabie, avocatul lui Crăciun, n.red.).
– Aioanei: „M-au chemat să-mi prezinte materialul. De cercetare prealabilă”.
– Crăciun: „Cine?”
– Aioanei: „Pătrașcu, secția 2”.
– Crăciun: „Te duci cu Florin” (Florin Sabie, avocatul lui Crăciun, n.red.).
– Aioanei: „Da o sa l iau si pe el”.
– Crăciun: „Ok”.

29.05.2020
– Crăciun îi dă pe WhatsApp avocatului Sabie numele soției comandantului Poliției Mioveni, spre a o trece și pe aceasta în reclamație, după cum îi ceruse anterior (ați citit stenograma în primul episod al serialului nostru) subcomisarul Marius Aioanei: „Daniela Mihalcea”.
– Din nou Crăciun, către avocatul Sabie: „Acesta este terenul. Se află pe ruta V Mare-Mioveni. Sunt vreo 3000 de m. Am înțeles că este pe numele lui Ionuț de la Cauciucuri. Are un depozit pe dn 73 la Clucereasa. Aduce cauciucurile din afara cu tirurile lui Mihalcea. In ultimii ani este partenerul lui de încredere. Au multe împreună… Îl cheamă Ion Predescu, stă în Mioveni dar este din Caracal”.
– Crăciun îi transmite avocatului Sabie și ce informație îi sifonase subcomisarul Marius Aioanei despre fiul chestorului Fătuloiu, Alex: „Fătuloiu construiește niște case englezești în asociere cu avocatul Nuș”.
– Crăciun, către avocatul Sabie, altă informație primită de la adjunctul Poliției Mioveni, subcomisar Marius Aioanei: „De asemenea comandantul poliției servește masa in fiecare zi la aceasta locatie din piata Dacia fără să achite niciodată nota de plata”.
– Crăciun îi dă din nou indicații avocatului Sabie despre ce să scrie în reclamațiile împotriva lui Cristian Mihalcea, comandantul Poliției Mioveni, pe baza informațiilor obținute de la adjunctul acestuia, Marius Aioanei : „Cu giratoriu și altele”.

Citește și Stelică Crăciun, trimis în judecată într-un dosar de şantaj

Crăciun, croit pe Primăria Bradu și edilul Dan Stroe. Schimb de mesaje cu soția fostului primar Frătică

05.06.2020
– Crăciun, către avocatul Sabie: „Cine asfaltează? Tot George Hoțu cu Iancu Costinel? (polițist corupt SOS) Argeș?”
– Crăciun, către avocat Sabie: „Iancu Costinel (polițistul corupt din Poliția Argeș) le-au făcut dosare penale lui Zamfir Costel, Frătica Florin si Stroe Dan pentru a fura din bugetul local Bradu prin firma lui George Hoțu. Procesele in instanță le face avocata Pascu Livia care este fina lui Iancu Costinel (polițist corupt din Poliția Argeș) si plătită din bugetul local al com Bradu. Comuna Bradu este condusă din spate de gruparea mafiotă George Hoțu, Iancu Costinel polițistul corupt și mai sunt încă doi care vor fi dați publicității cât ce curând!”
– Crăciun îi redirecționează avocatului Sabie un mesaj primit de la Alina Mihaela Frătică, soția lui Florin Frătică, fostul primar din Bradu : „Stelica Crăciun Stiam ca stroe e reclamagiu si sifon. Nu stiam ca are stapâni la Poliție Poate-i spui și pe ceilalți 2 să vedem cine conduce primăria Bradu”.
– Crăciun îi redirecționează avocatului Sabie ce a răspuns la mesajul Alinei Mihaela Frătică: „Alina Mihaela Frătica Cum să nu! Unul este Chirila Catalin fost șef SOS Argeș fost spagar în dosarul permise Mâna dreapta a lui Dan Nicolae. Și celălalt în campanie”.

– Crăciun îi retrimite avocatului Sabie un alt mesaj pe care i l-a trimis Alinei Mihaela Frătică: „Întrebati-l pe Dan Stroe daca asculta la Iancu Costinel acasă interceptarile cu Florin! Toate plângerile făcute la Bradu pentru oamenii incomozi sunt facute de Iancu Costinel si fina lui Pascu Livia si semnate de Stroe iar daca ajung la Politie se ocupa Iancu Costinel de plangeri contra avantaje materiale”.
– Crăciun, din nou către avocatul Sabie. Îi retransmite ce i-a răspuns Alina Mihaela Frătică la mesaj: „Stelica Crăciun n-am prietenii cu ei ca să pot sa-i intreb si sunt convinsa ca nu o sa recunoască…dar aveți probe?
– Crăciun răspunde larg „Daaaa..” și retrimite şi acest răspuns către Alina Mihaela Frătică, spre știinţa avocatului Sabie.

– Tot Crăciun, către avocatul Sabie: „Am comentat pe primaria Bradu sa vezi ce de msj curg”.
– Crăciun îi trimite avocatului Sabie ce a postat/răspuns unui anume Siminica Siminica: „Corect, dar la acel om imediat ii fabrică un dosar repede clanul Milogii din Politie – Iancu Costinel zis «Milogu» șeful clanului (Polițist corupt la SOS Argeș) cu locotenentii Chirila Catalin zis «perversul» (fost politist sef al SOS Argeș-spagarul din dosarul permise), Pascu Bogdan zis «sluga» (politist corupt finul lui Iancu) și nevasta Pascu Livia zis «traficanta» avocata primariei Bradu-Adi Ilinca zis «jigodia» (Impuls de Argeș), Bolovan Nicolae zis «Dințosul» (Săgeata pentru infracțiuni) și George Hoțu (Sponsorul clanului) din banii primariei Bradu, il intercepteazăa la Iancu acasa, il fileaza ilegal, il distruge in ziarul Impuls si-l scoate primar pe omul care asculta de acest clan «Milogii»”.

Citește și În ziua alegerilor, Stelică Crăciun a încălcat ordinul de restricţie impus de procuror

Florin Sabie: „Se pare ca cornel ioana mi a făcut plângere la dna. Nu știu dacă și ție”

06.06.2020
În această zi, avocatul Florin Sabie chiar are o cumpănă și simte nevoia să i se confeze amicului și clientului Stelică Crăciun. De ce? Fiindcă unul dintre cei mai respectați procurori i-ar fi făcut plângere la DNA. Și pe ce are competență DNA? Evident, pe o speță legată de corupție.
– Avocatul Sabie, către Crăciun: „Se pare ca cornel ioana (fost procuror la Inspecția judiciară și fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, n.red.) mi a facut plângere la dna. Nu știu dacă și ție”.
– Crăciun, către Sabie: „Nu le-ai spus ca ai trecut de faza cu intimidarea. Repede ți-au spus”.

08.06.2020
– Crăciun, către avocat Sabie: „Acest infractor Dan Manu (membru al clanului Fătuloiu) e obișnuit să ia cașcaval și să vină slugile la el acasă să-i spună că a picat pe cașcaval! Poate știu slugile de Grigore Gabriel (alt membru al clanului Fătuloiu) de la jurnalul de argeș că tot scrie în ziar (scurgere de informatii in IPJ Argeș) sau poate stie Dan Nicolae (alt membru al clanului Fătuloiu) singurul om din lume care nu a fost, nu este și nu va fi corupt sau Iancu Costinel (alt membru al clanului Fatuloiu) ofiter acoperit SIPI sau Mârzacu Marius (alt membru al clanului Fătuloiu) cine a fost și pentru ce la Dan Manu «seara la portiță și în sufragerie»? Așa sunt obișnuiți (Mită de aproape 1 milion de euro pentru Fătuloiu la MAI)”.

Citește și Exclusiv. Avem ordonanţa procurorului din dosarul scandalului de la Mărăcineni / Stelică Crăciun este cercetat pentru trei şantaje, dintre care două în formă continuată

Avocatul Sabie îl informează pe Crăciun: „Iancu cred ca nu mai e mult până face infarct”

13.06.2020
Satisfacție combinată cu delir într-un dialog despre cui i-a mai făcut plângere cuplul Crăciun-Sabie:
– Avocat Sabie, către Crăciun: „Cred că Adi Ilinca (de la ziarul Impuls de Argeș, n.red.) are cacatu’ la cur cât China”.
– Crăciun, către avocatul Sabie: „Și Iancu”. (Costinel Iancu, ofițer la Serviciul Operațiuni Speciale din cadrul IPJ Argeș, n.red.).
– Avocat Sabie, către Crăciun: „Iancu cred ca nu mai e mult până face infarct. Și șeful lui la fel”.

– Crăciun, către avocatul Sabie: „Bolovan (Viorel Bolovan, fost administrator al firmei-fantomă Odeon și denunțător la DNA împotriva lui Stelică Crăciun și a cumnatului acestuia, primarul Nicolae Dascălu din Mărăcineni, n.red.) a zis pe la un bufet ca el își bagă p…. în Adi Ilinca și Iancu și spune tot dacă nu-i dau dreptu să își cumpere apartament si sa îi dea o mie de euro pe lună cât trăiește”.

Mesaj urât de intimidare către fiul șefului de la Poliția Mioveni

06.07.2020, ora 12.06.36 s
– Crăciun îi dă mesaj lui Edy Mihalcea, fiul cel mare al comandantului Mihalcea: „Am găsit tot ce fura nicu olteanu (viceprimarul de la Micești, n.red.) din paduri si te are si pe tine la mână cum iti dă bani s-al acoperi tu cu infractorul de cristi mihalcea . Tăticul tău a furat mult timp de la uzina dacia pentru mine. Mă duc să te reclam pe tine pe nicu olteanu și pe tac-tu”.

Citește și Mascații la Stelică Crăciun. Descinderea a avut loc în urma unor plângeri penale de agresiune, amenințări și șantaj

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Din ce partid Sunt unii oameni mentionati mai sus? Din psd. Toate firele mafiei corupte in acest caz duc la PSD.

  2. Asta-vara / de Craciun … adunam pere din prun !