Web Analytics
scris miercuri, 19.03.2014

20 martie, Ziua Internaţională a Francofoniei

Consiliul Județean Argeș în colaborare cu  Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș  organizează  evenimentul cultural „20 Martie –  Ziua Internațională a Francofoniei”, expoziție de cărți, enciclopedii, publicații periodice din colecțiile de documente ale bibliotecii.
În cadrul  Săptămânii Filmului Francofon, vineri 21 martie, publicul va avea ocazia să vizioneze, în Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene Argeș, începând cu ora 17,00, filmul Concertul,  regia: Radu Mihăileanu.
Expoziția de carte și documente în limba română și franceză este grupată pe diferite teme, începând cu prezentarea Franței, a obiectivelor turistice și culturale în cele mai frumoase enciclopedii, ghiduri, hărți deținute de bibliotecă: Les Grands Monuments, Paris, Larousse, 1994; 100 de minuni ale lumii: Cele mai mari comori ale civilizaţiei şi ale naturii de pe cele cinci continente, Bucureşti, Editura All Bic, 2004;  Arhitectura lumii: Capodoperele, Bucureşti, Vellant, 2009.
Expoziţia poate fi vizitată de către public la Biblioteca Judeţeană Argeş până pe 28 martie.
Cristina Baciu, Ramona Postu

20 martie, Ziua Internaţională a Francofoniei

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...