Web Analytics

Zilele Curtea de Argeş au avut „Paraziţi”

de | 13.08.2014 19:30 | Actualitate

Primăria şi Consiliul Local Curtea de Argeş s-au umplut de respect, încă din prima seară a Zilelor Municipiului! Pe 8 august au urcat lejer pe scenă şi au coborât apoi, plini de bere,  cei de la Paraziţii, în frunte cu numitul Cheloo. Între timp au interpretat diverse chestii cu versuri care au inclus cuvinte interzise nu numai minorilor, ci şi maturilor mai pudici. Iar în asistenţa din faţa scenei se aflau sute de persoane din cele două categorii…
În primul rând al publicului, ca de altfel în mare parte din asistenţă, se aflau fetiţe şi băieţei de 8-10 ani, care cântau cu patos „Da, da/ Să sugi p… de ziua ta”. Şi nu au fost singurele versuri obscene pe care trupa le-a cântat în timpul spectacolului: „Sunt consumator, mă înţelegi precis, dacă nu cumva eşti m…t domn’ poliţist”.
Până va fi identificat amatorul de perversiuni muzicale din cadrul administraţiei locale, cei de la Curtea de Argeş vor rămâne cu amintirea serii în care au fost ofertaţi cu puţină m…e şi alte asemenea „parazitisme”.
(C.I.B)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii