Web Analytics

Ziarul de Iași: ”Regina” WC-urilor din România, la Pitești: are lift, senzori și a costat 400.000 de euro

de | 27.03.2021 11:16 | Cultură, Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

De la ora opt a dimineții, până seara la opt, noua minune a Piteștiului scapă cetățeanul de situaţiile urgente. Unii o plac, alții o cred prea scumpă, prea cochetă, prea luxoasă, potrivit digi24.

Citește și: Dezvăluiri despre noua Piaţă a Primăriei Piteşti

Pitești, Muzeul de Artă. Un sfert de steag european flutură zdrențuit pe balcon. Nu e vreo operă artistică fugită din expoziţie. Doar dezinteres deloc artistic. Pereții se descompun, deloc artistic şi ei. Se reabilitează, dar lent, că nu prea-s bani pentru artă. Doar pentru nevoi concrete. Aleșii urbei le știu bine. Au pus 400 de mii de euro pe masă și-au cerut să fie săpat WC trainic la dreapta statuii lui Bălcescu, fix lângă Muzeul Artei. Musai însă WC cu lift să fie! Și cu pavele de granit și cu vase de inox și cu senzori, cum n-a mai văzut Piteștiul. Un WC care să pună orașul în frunte! Și.. au reușit!

Citește și: Adrian Dumbravă: „Societatea şi sistemul medical au nevoie de profesionişti. Nu mai merge să ţinem oameni în funcţii doar cu amprentă politică”

Toaleta de lux din Pitești are lift, pavele de granit și vase de inox cu senzori
Cea mai scumpă toaletă publică săpată vreodată în România este la dispoziția nevoilor publicului din Pitești. Iar publicul face deja pelerinaj de curiozitate s-o vadă, că de folosit îi e milă deocamdată.

Citește mai departe în ziaruldeiasi.ro, parte a platformei jurnaliștilor în serviciu public Presshub

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii