Web Analytics
scris miercuri, 28.09.2022

YouTube aduce noi modificări. Sunt vizați cei care creează clipuri scurte

Creatorii care folosesc formatul Shorts vor primi un procent din banii generați de reclamele afișate. Acest lucru se va întâmpla după ce vor fi acceptați în programul prin care YouTube recompensează toți creatorii eligibili.
YouTube a anunțat că începând cu anul viitor vor face parte din Partner Program și creatorii de Shorts. Shorts este numele folosit pentru clipuri scurte copiate de la TikTok, iar Partner Program este sistemul prin care creatorii eligibili primesc un procent din veniturile generate de reclame.

YouTube aduce noi modificări. Sunt vizați cei care creează clipuri scurte

Citește și: Bujorul, declarat Floare Naţională a României. Decizia, luată în Parlament


În acest context, reprezentanții YouTube spun că este pentru prima oară când acest format video va aduce bani creatorilor într-un mod organizat la nivel de platformă. Cu toate acestea, compania își va păstra banii din reclame. Platforma va oprit 55% și lăsându-le creatorilor de conținut restul de 45%.
În ciuda acestor lucruri, înainte de a intra în Partner Program și a face bani din clipurile scurte, creatorii de conținut trebuie să îndeplinească trei condiții. Aceștia trebuie să aibă peste o mie de abonați, patru mii de ore de vizionări în ultimul an și 10 milioane de afișări în 90 de zile pentru conținutul în format Shorts.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *