What’s Up, Antonia şi Nelu Ploieşteanu au strâns peste 20.000 de spectatori de Zilele Oraşului Mioveni

de | 2.07.2015 12:17 | Actualitate

Ediţia din acest an a Zilelor oraşului Mioveni a fost una explozivă, cel puţin în ceea ce priveşte spectacolele prezentate pe scena din centrul civic în week-endul trecut. Sâmbătă, 27 iunie, cunoscuţii artişti What’s Up şi Antonia au oferit spectacole de excepţie apreciate de peste 20.000 de spectatori. Publicul a apreciat evoluţia interpreţilor răsplătindu-i cu aplauze şi urale. Cele două concerte s-au încheiat cu un superb foc de artificii, unul dintre cele mai frumoase văzute la Mioveni, după cum spuneau mulţi dintre cei prezenţi.

S-a inaugurat un ceas-unicat din marmură

De altfel, week-endul trecut a abundat în surprize plăcute pentru cetăţenii din Mioveni. Sute de oameni, alături  de reprezentanţi ai administraţiei locale, au participat la inaugurarea ceasului donat de oraşul Ligourio, din Grecia. De asemenea, la eveniment au participat şi delegaţiile din Grecia – Ligourio, Bulgaria – Petrich, Debovo şi Franţa – Landerneau (Asociaţia de Prietenie Landerneau – Mioveni). Ceasul este din marmură modernă şi afişează ora în mod analogic.

Nelu Ploieşteanu, spectacol de folclor pe cinste

Duminică, 28 iunie, în ultima zi a manifestărilor prilejuite de Zilele oraşului Mioveni, pe scena din centrul civic au urcat artiştii de la Ansamblul „Plai de Dor”, precum şi  cunoscutul interpret Nelu Ploieşteanu şi taraful său.
Aceştia au  oferit un spectacol de folclor pe cinste, care a încins atmosfera printre oameni şi astfel, pe platoul din centrul civic, oamenii s-au prins la dans.
Zilele oraşului Mioveni – ediţia 2015, a fost un eveniment de succes, cetăţenii bucurându-se în număr foarte mare de concerte şi de atmosfera de adevărată sărbătoare. D.G.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii