Web Analytics

Vulpile atacă în cartierul Trivale

de | 16.11.2019 08:42 | Actualitate

Vulpile și-au făcut apariția în urmă cu ceva timp în cartierul Trivale. Un piteștean din Trivale a dat alarma, aseară, după ce o vulpe a încercat să atace un motan adult care îi aparținea și îl însoțea printre blocuri. Omul a povestit pe Facebook că l-a atacat chiar și pe el în momentul în care a vrut să salveze felina din botul roșcatei. Mai mulți cetățeni și-au spus punctul de vedere pe platforma de socializare, unii aruncând vina pe faptul că administrația nu igienizează dar, ritmul alert în care se defrișează sute de hectare din pădurea Trivale pentru a face loc vilelor, este cel mai probabil motivul pentru care animalele sălbatice au ieșit din mediul lor natural în căutare de hrană. Vă prezentăm mai jos postarea în care este prezentat incidentul, așa cum a fost ea redată pe rețeaua de socializare.
Salutare tuturor ! ATENTIE !!!
ANUNT ca in Trivale in imediata apropiere a bazinului se tot plimba o vulpe sireata de ceva vreme ! In caz ca o vedeti , nu va apropiati prea mult pentru ca ‘pare blanda dar nu este si nici sa nu va lasati copii sa se apropie !
experienta mea ‘: S-a apropiat de mine initial nu mi-am dat seama ce este …eu ps ps ps la vulpe ( am crezut ca e pisica ?) , avand un motan mascul in spatele meu ( care este al meu si se lua la pas dupa mine ) vulpea sireata a sarit sa imi inhaţe motanu ceea ce nu a reusit fiindca am intervenit imediat ( am prins-o de ceafa,a incercat sa ma muste intr-o fractiune de secunda dar nu a reusit si am aruncato 3-4m fara sa o atac , ea tot vroia sa se intoarca! hoaţa) dar si ca motanu meu este cam cat 75-80% din aceea vulpe si ia cam tinut piept.
Toti cei care aveti motani, pisici in zona bazinului si va vin „batuti-loviti” acasa sa stiti din ce cauza este , au luat cainii dar au lasat vulpile sa tina locul cainilor , pana se ocupa cei de la adp cu prinderea vulpei eu zic sa va tineti motanii/pisicile/pisoii doar in casa fiindca este foarte flamanda , probabil de aceea si vine in cartier sa caute in pubele ceva de mancare !
Filmarea este pornita dupa ce am aruncato .
( Si apropo’ mi-a spus un vecin care are crescatorie de pisici la scara ca el a gasit 2 moarte intr-o luna din cauza acestei vulpi ca altfel nu isi inchipuie cum au murit si a zis ca erau ‘mancate ‘sfasiate’ )””

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii