Web Analytics

Vreţi un animator de petreceri pentru copii? Gabriela Alexe este cea mai bună!

de | 13.06.2013 17:44 | Actualitate

Gabriela Alexe este organizator de activităţi recreative şi distractive pentru copii, cu o experienţă de peste doisprezece ani în domeniu. Organizează evenimente de 1 iunie, de Paşti, de Halloween, de Crăciun sau evenimente tematice. A colaborat de-a lungul timpului cu numeroase instituţii de învăţământ (şcoli, cămine), dar şi cu consilii locale, hypermarketuri sau locaţii de petreceri pentru copii. La invitaţia unor cămine din Argeş, Gabriela a ţinut ore deschise, pe anumite tematici, după programa şcolară şi ateliere de creaţie cu diferite activităţi, începând de la dactilo-pictură, pictură, modelaj, încondeiat de ouă, face painting, până la jocuri de interacţionare cu copiii. A colaborat şi cu Consiliul Judeţean Argeş într-un program pentru copiii cu dizabilităţi. Dragostea sa pentru copii s-a materializat şi într-o scenetă, „Cartea Iepuraşului”, a cărei premieră a fost chiar în acest an, cu ocazia Zilei Copilului, la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” Argeş, iar în faza de proiect sunt scenetele: ,,Tic şi tac”, ,,Tanu”, ,,Căsuţa leopardului” şi ,,Clopoţel”.
Gabriela Alexe se costumează în orice personaj solicitat de beneficiar, fie că e vorba de clovni, zâne sau vrăjitoare. Costumele pe care le îmbracă sunt creaţii proprii. Are în jur de 60 – 70 de costume de carnaval pentru copii, dar şi numeroase costume de adulţi pentru diferite personaje, inclusiv costume de epocă. Nu putem să nu amintim şi că, în urmă cu doi ani, Gabriela Alexe a organizat în incinta unui hypermarket din oraş evenimentul „Piteştiul de altădată” şi, cu o atmosferă uşor nostalgică şi boemă, a pus în scenă o întoarcere în istorie pentru cei care au dorit să cunoască ori să-şi amintească vechiul oraş.
,,Sunt un om care ştie ce înseamnă dezvoltarea psihomotorie a copiilor, profesionalismul didactic, abilităţile practice, sociale şi personale datorită celor şaptesprezece ani de lucru în cadrul Serviciului Public Creşă. Aici m-am format, am învăţat să înţeleg copiii şi să mă cobor la nivelul lor de înţelegere. Când eşti în preajma copiilor nu contează ce vârstă ai, trebuie să ştii că sufletul îţi este mereu tânăr, iar zâmbetul lor îţi vindecă în permanenţă existenţa’’, ne-a spus Gabriela.
,,Proiecte am multe şi o parte chiar tind să cred că vor fi duse la bun sfârşit, însă unul consider că este cel mai dificil, atât din punct de vedere financiar, cât şi emoţional. Îmi doresc o locaţie permanentă unde să pot desfăşura activităţi recreative şi distractive pentru copiii cu dizabilităţi, dar şi pentru cei instituţionalizaţi. De asemenea, vreau să mă axez foarte mult în activitatea mea şi pe şcolile din provincie, din mediul rural, acolo unde un animator ajunge rar, să pot veni alături de personalul specializat în sprijinul celor mici în dezvoltarea fizică şi afectivă, în ameliorarea abilităţilor motrice şi sociale, stimularea spiritului şi al imaginaţiei, prin joacă şi voie bună’’, ne-a mai spus Gabriela Alexe, sufletul petrecerilor pentru copii din Argeş.
Iustina HARCO-BURCEA

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii