Vrei să te muți într-un apartament la cheie? Rezervă un apartament în LANDMARK TOWER

de | 3.08.2021 03:06 | Actualitate, Economie, Home

LANDMARK TOWER este un proiect imobiliar nou situat pe Strada Depozitelor nr. 3 din Pitești, deținut de fondul de investiții Landmark Investment.

 


Complexul rezidențial reprezintă o reală oportunitate de investiție pe termen lung pentru toți cei care doresc să-și achiziționeze un apartament în oraș, într-o clădire care se distinge prin identitate, confort, dimensiune și nu în ultimul rând prin amplasament, fiind localizată in vecinătatea Hotelului Ramada și a parcului Lunca Argeșului, la doar câteva minute de centrul orașului.
Conceptul Landmark Tower se desfășoară pe o suprafață de peste 10000 mp și are un regim de înălțime de S+P+12 etaje cu o suprafață desfașurată la sol de peste 1500 mp.
Construcția blocului este realizată la standarde înalte, structura este distribuită pe grinzi, cadre, stâlpi și planșee din beton supradimensionate, iar zidăria este din cărămidă cu proprietăți antiseismice, având o grosime de 38 de cm, iar începând cu etajul 3, construcția este asigurată din cărămidă poroterm de 24 de cm. În ceea ce privește zidurile din interior, acestea sunt realizate din cărămizi BCA, tot de 24 de cm.
Materialele sanitare, tâmplăria și elementele de finețe sunt asigurate de Grohe, Ideal Standard, Marazzi, Pinum, RomVersis, Schneider Electric, Ariston, Porotherm, etc.

 

Nu rata ocazia! Programează o vizionare!

 

CONTACT:

Adresa: Strada Depozitelor 3, Pitești
Tel.: 0729-77-66-55
e-mail: vanzari@landmarktower.ro

www.landmarktower.ro

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...