Web Analytics
scris joi, 25.04.2024

Vizită la București a comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen

În perioada 24-25 aprilie, Jutta Urpilainen, comisarul european pentru parteneriate internaționale, se va afla la București pentru a dialoga cu părțile interesate din România despre strategia de investiții „Global Gateway” a UE.

Vizită la București a comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen

În timpul vizitei sale, se va întâlni cu prim-ministrul Marcel Ciolacu pentru a discuta despre rolul pe care România îl poate avea în ceea ce privește aprofundarea parteneriatelor internaționale ale UE și promovarea dezvoltării durabile la nivel mondial în actualul context geopolitic dificil. Ea se va întâlni, de asemenea, cu reprezentanți ai sectorului privat din România pentru a afla modul în care Global Gateway ar putea stimula întreprinderile românești să investească în piețele în curs de dezvoltare.

Citește și:

Comisarul va face schimb de opinii cu experți români din domeniul politicii externe și va purta un dialog cu studenți din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și al Universității București. Înainte de a reveni la Bruxelles, comisarul Urpilainen va vizita Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” pentru a afla mai multe informații despre tradițiile și bogata istorie a României.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită