Web Analytics
scris vineri, 19.04.2024

Asociere între Primăria Câmpulung şi Landmark Management împotriva deşeurilor

În perioadă de precampanie electorală, primărița Câmpulungului a anunțat că administrația locală se alătură firmei care deține fosta platformă ARO în procesul contra Agenției pentru Protecția Mediului Argeș. Și este vorba de solicitarea de evacuare a deșeurilor rămase acolo după incendiul din 2013 la depozitul aparținând celor de la Global Eco Center.
Landmark Management, societatea care a cumpărat activele fostei uzine ARO, se luptă în justiție de mai mulți ani pentru a scăpa de substanțele periculoase ce încă mai zac într-una din halele de pe fosta platformă industrială. A tot inițiat procese împotriva APM Argeș, dar și contra celor care au adus deșeuri la Câmpulung, însă până acum nu a primit un verdict favorabil. Ba mai mult, judecătorii transferă dosarele de la o instanță la altele, găsindu-se des incompatibilități ori necompetențe materiale și teritoriale ce tergiversează derularea proceselor.
Cătălin Ioan Butoiu

Asociere între Primăria Câmpulung şi Landmark Management împotriva deşeurilor

Citește și Doctoriţa Roncea de la Spitalul Militar Piteşti a făcut istorie în pandemie: „Te ţineau de mână şi spuneau că nu au aer…”

Citește și Căluşul în jurul sicriului, la înmormântarea vătafului Petre Măsală

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...