Web Analytics
scris miercuri, 28.02.2024

Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş, acuză: „În meciul de la Miercurea-Ciuc, arbitrul ne-a executat în stil mafiot”

FC Argeș a pierdut în ultimul meci al etapei a XVI-a din liga secundă, la Miercurea-Ciuc, scor 2-1. Victoria ciucanilor a venit în ultima fază de joc, iar acum FC Argeș nu se poate gândi decât la play-out. Întrebat despre prestația brigăzii de arbitri, dar și despre faptul că acum se poate vorbi la FC Argeș despre evitarea retrogradării, Viorel Tudose, sponsorul principal al echipei, ne-a declarat: „Deși la nivelul la care sunt ar trebui să nu comentez arbitrajul – execrabil este prea puțin spus – arbitrul ne-a executat în stil mafiot, a făcut tot ce a vrut în teren ca echipa ciucană să câștige. În rest, nu mai are rost să intrăm în divergențe cu nimeni… Este o dezamăgire totală! Din această cauză sportul românesc de echipă – vezi fotbalul, handbalul, baschetul – are rezultatele pe care le are. În rest, este o discuție pe care putem să o avem la infinit. Nu avem ce să mai acuzăm… Am intrat nepregătiți în acest război și rezultatele s-au văzut.

Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş, acuză: „În meciul de la Miercurea-Ciuc, arbitrul ne-a executat în stil mafiot”

Dacă noi am fi fost profesioniști, am fi fost puternici, nu aveam astfel de discuții în acest moment. Cam atât am de spus… Cultura, educația, caracterul nu îmi permit să spun mai multe despre arbitru. Ce vreți să vă spun mai mult? Un superarbitru… Nu că și-a bătut joc de FC Argeș, și-a bătut joc de un oraș întreg, de un simbol al fotbalului românesc. Fiecare o să interpreteze cum dorește meciul cu Miercurea-Ciuc, avem zeci de analiști care o să spună ce vor. Nu mai are rost să acuzăm, am pierdut, asta e. Este falimentul unui proiect în acest an, mergem înainte, nu este niciun fel de problemă. Nu vorbim de evitarea retrogradării, nici chiar așa, dar dacă vom mai avea 5-6 arbitri din aceștia, acolo ajungem. Nu cred, totuși, că avem cum să ajungem acolo, dar, mă rog, orice este posibil. La ce am văzut în meciul de la Miercurea-Ciuc, orice este posibil. Meciul a fost prelungit cu trei minute, iar golul s-a dat în minutul 95… Nu mai vorbim… Nici Dumnezeu nu mai poate întoarce trecutul, nici noi nu mai putem să-l întoarcem… Eu aș fi curios ce a scris observatorul în foaia de joc!”.

Citește și Juniorii lui FC Argeș au avut două meciuri cu Dinamo și au obținut două victorii la zero

Citește și Eugen Neagoe: „FC Argeş are o şansă foarte mică pentru play-off, dar ne vom agăţa de ea”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *