Web Analytics

Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Dulcea a cerut un bonus pentru evitarea retrogradării. N-am fost de acord, raportat la salariul pe care i l-am oferit”

de | 10.12.2020 13:08 | Actualitate, Sport

Întrebat despre înfrângerea cu Dinamo de pe teren propriu, despre despărțirea prematură de Adrian Dulcea și despre demiterea lui Ionuț Moșteanu, sponsorul Viorel Tudose a declarat pentru “Jurnal de Argeș”:
”Înfrângerea cu Dinamo este consecința faptului că nu am reușit să gestionăm cum trebuie toată situația asta care s-a întâmplat la echipă. Nu aveam cum să pierdem acest meci, dacă aveam un arbitraj corect. S-a văzut de la bun început că arbitrajul este împotriva lui FC Argeș. Probabil că cineva nu ne vrea, pentru că știe că noi vrem să construim ceva durabil acolo. Poate că forțele astea mari nu sunt de acord cu apariția unui nou pol de putere în fotbalul românesc. Ai două meciuri, cel de la Iași și cel cu Dinamo, în care arbitrajul a fost în defavoarea totală a lui FC Argeș. Chestia cu eliminările astea dictate pentru FC Argeș este doar o poveste, dacă arbitrajul este total ostil.

Citește și Adi Dulcea: ”E clar că nu mai continui cu FC Argeș. Aștept un comunicat oficial și o să reacționez”

Referitor la episodul Adrian Dulcea, pot spune că s-au început negocieri, proiectul a fost adoptat verbal de ambele părți, iar apoi Adrian Dulcea în scris nu și-a mai asumat proiectul. Acesta este tot adevărul. Nu a vrut nimeni să se ajungă aici cu Adrian Dulcea, nu este vorba de nicio conspirație. Cei din conducere l-au dorit pe Adrian Dulcea. Și în cazurile Badea și Moșteanu, cei din conducere au fost dezamăgiți total de către antrenor. Le-am dat tot ce au vrut și am rămas cu ce am rămas. Normal că, după două astfel de situații, conducerea a încercat să impună un mod de a responsabiliza și o asumare a conducerii tehnice. Nu a fost vorba de bani. Să fim serioși! Adrian Dulcea venea de la Liga a III-a și nu putea să ceară mai mulți bani decât Badea sau Moșteanu. Eu cu Adrian Dulcea m-am înțeles în 30 de secunde la bani, adică suma pe care am avansat-o a fost acceptată imediat. A fost o sumă de bun-simț din partea noastră și Dulcea chiar a apreciat asta. Apoi Dulcea a cerut un bonus pentru evitarea retrogradării, bonus cu care eu nu am fost de acord, raportat la salariul pe care i l-am dat. Gândiți-vă că noi avem 28 de jucători…
Cu Moșteanu, totul a plecat de la Palici. L-am adus pe Palici, deși toată lumea a spus că acesta nu a mai jucat de mult. Nu putea să intre în perioada imediat următoare să îți aducă plus valoarea. Întrebat de ce Palici nu a făcut deplasarea la Iași, antrenorul Moșteanu s-a scuzat spunând că este următorul eșec al clubului. Tu insiști pentru el, tu ți-l dorești și… Nici măcar nu îi dai șansa să joace…”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Tudose,si Gentea,sunteti niste escroci, amândoi,sa va fut in guritele alea înroșite,de comunisti spurcată ce sunteti.Ati distrus FC ARGES,,cu Clinceniului,niste babe,gloabe in teren.Rezultatul..Citez pe majestatea sa sugatori de pula comunistă.. Tudose..FC ARGES,NU VA RETROGADA NICIODATA..CHIAR ASA,MUISTULE?

  2. Care Palici ma nea Tudose?nu ti este rusine sa minti?cand Mosteanu si a asumat responsabilitatea ca l a adus cand a zis ca jucatorul nu a jucat de 6 luni …Mosteanu ti a facut puncte nesimtitule dar nu ti a semnat locul 10 ce pluteai tu si Gentea!!!ti a promis scaparea de la retrogradare fara sa ti ceara Nimic!!!v ati batut joc de el!!!si cand v a raspuns cum meritati afara!!!