Web Analytics

Victor Pițurcă a scăpat de controlul judiciar

de | 8.02.2023 18:16 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

Tribunalul București a admis, miercuri, contestația lui Victor Pițurcă, fostul selecționer al naționalei de fotbal a României, și a ridicat măsura controlului judiciar dispusă în cazul acestuia. Măsura este definitivă, potrivit Realitatea Plus.

Citește și: Marius Buga de la ProTV a fost reținut. Este suspectat de relații sexuale cu minori

Victor Pițurcă și fiul său Alexandru, precum și șeful Romarm Gabriel Țuțu sunt acuzați de DNA într-un dosar privind măști de protecție anti-COVID neconforme care ar fi fost vândute prin firma lui Pițurcă jr. și trimise spitalelor din subordinea Ministerului Apărării. Conform DNA, șeful Romarm ar fi încasat un comision de circa 10.000 de euro din profitul de 750.000 de euro realizat de familia Pițurcă.

Citește și: PNRR. Alte șapte contracte de finanțare, de 11 milioane euro, pentru Pitești!

Tot miercuri, potrivit G4Media, ar fi fost cheată la audieri și Ruxandra Anghel, directorul Direcției de Dezvoltare a Industriei de Apărare din Ministerul Economiei. Potrivit referatului procurorilor anticorupție, în 2020 Anghel, care era și președinte al Consiliului de administrație al CN Romarm, i-a cerut directorului general al filialei UPS Dragomirești să verifice dacă are disponibilă o hală industrială pe care să o pună la dispoziție Romarm cu scopul amenajării unui atelier pentru confecționat măști de protecție.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *