Web Analytics

Deputatul Moșteanu despre primarul din Iași: ”Mihai Chirică este cu un picior în puşcărie”

de | 23.02.2022 15:24 | Actualitate, Politica si Administratie

USR va demara strângerea de semnături pentru demiterea primarului Iaşului, prin referendum, a transmis purtătorul de cuvânt al partidului, deputatul argeșean Ionuţ Moşteanu, într-o conferinţă de presă, el arătând că preşedintele interimar al partidului, Cătălin Drulă se va afla, joi, la Iaşi, pentru acest eveniment de strângere de semnături.

Citește și: Dosar penal în cazul bărbatului decedat la o cale ferată din Pitești

”Mihai Chirică este cu un picior în puşcărie, are şapte dosare penale, a fost în imposibilitatea de a-şi exercita mandatul acum câteva zile, la începutul lunii februarie. Mihai Chirică nu mai poate continua la Primăria acestui oraş, un oraş important din România”, a spus Ionuţ Moşteanu. 

Deputatul USR de Argeș a anunţat că preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă va fi prezent, joi, alături de colegii din Iaşi, pentru a demara această strângere de semnături pentru demiterea primarului din Iaşi. Amintim că, primarul Iaşiului Mihai Chirica este implicat în mai multe dosare, cele mai multe având legătură cu afaceri imobiliare. El a fost pus sub control judiciar în această lună de către procurorii DNA, însă măsura i-a fost riduicată de către instanţă, astfel că edilul şi-a putut relua activitatea în primărie.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Asa sa fie domnule deputat, fara penali in functii publice, locul lor este la puscarie cu catuse la maini !

    Răspuns
    • Trebuie curatata Primaria Iasi de toate scursurile umane, gasca e mare acolo, de la purtator de cuvant pana la ultimul contopist, toti sunt corupti si angajati pe sistem de rudenie sau mafiot.
      Sinistra Buraga Smaranda, zisa babaciunea coroiata de la biroul primarului aranjeaza toate apele, e o veche membra purulenta a gastii de corupti, inca de pe vremea lui Gheorghe Nechita, in prag de pensie acum si fara scrupule in actele de coruptie pe care le intreprinde.

      Răspuns
  2. Odata cu Mihai Chirica ar trebui dejectate si gasca de penali din Primarie : Tomorug, sinistrul cuplu Buraga, Postolea si toate figurile grotesti din aceasta institutie devenita un circ penibil in ultimii ani.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *