Web Analytics

„Verzii” din Pro România Piteşti – prima sesizare la Garda Forestieră

de | 12.03.2020 13:17 | Politica si Administratie

Problemele comunității sunt legate nu numai de insuficiența asistenței medicale, lipsa infrastructurii de transport sau calitatea slabă a învățământului. Suntem aproape sufocați de gunoaie, fie că trăim în orașe sau la sate. Râurile sunt pline de mizerie, pădurile au ajuns adevărate ghene de gunoi, în timp ce autoritățile închid ochii, prefăcându-se a nu remarca dezastrul.
„PRO România ARGEȘ, prin organizația PITEȘTI, a demarat un prim proiect politic, înființând un departament dedicat relației dintre locuitori și mediul din jur. VERZII din PRO România Pitești au fost deja contactați de locuitori din cartierul Găvana. La cererea acestora am realizat prima sesizare către GARDA FORESTIERĂ având ca subiect maltratarea unei zone din liziera Pădurii Trivale. Modul în care autoritatea publică va răspunde petițiilor noastre va fi strict monitorizat, răspunsul acesteia urmând a fi făcut public. Refuzul de a respecta natura va primi din partea PRO România o puternică ripostă!”, informează într-un comunicat de presă avocatul Liviu Stancu (foto), coordonatorul Departamentului VERZILOR din PRO România Argeș/Pitești.
„Spre deosebire de partidele mari, care avansează doar obiective, cum ar fi alegerile anticipate, PRO România iese în evidență cu fapte concrete. Iată că Departamentul «VERZILOR» din PRO România a început deja să funcționeze cu această primă sesizare venită ca urmare a semnalelor trase de piteșteni. În curând vom deschide mai multe canale de comunicare prin care să pornim împreună la a face ordine în localitățile în care trăim”, spune și liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii