Web Analytics

Vernisaj cu emoţii. Lucrările absolvenţilor de la Dinu Lipatti, în pericol de a fi compromise de ploaie

de | 28.05.2015 14:37 | Cultură

Luni 25 mai, la Liceul de Arte Dinu Lipatti a avut loc vernisajul expoziției Atestat clasa a XII-a, a promoției 2015. Absolvenții din clasa a XII-a coordonați de profesorii Mihail Naum Teodorescu, Emanuel Fleancu, Laurențiu Baltă și Daniel Preduț, și-au expus lucrările  de pictură, grafică și arhitectură iar colegii de la muzică din anii terminali au oferit un recital de pian.
Prof. arhitect Naum Teodorescu s-a uitat pe fereastră în timp ce își felicita elevii, dar văzând că venea ploaia, și-a scurtat discursul și făcând haz de necaz a spus: „Va trebui să strângem lucrările de arhitectură pentru că plouă de rupe în colțul ăla. Iar în celălalt e o adevărată cascadă. Avem o clădire nouă, extraordinară, nemaipomenită dar plouă în ea!”, a încheiat profesorul referindu-se la faptul că, inaugurat în urmă cu aproximativ trei-patru ani, corpul B din Bd. Republicii al liceului, a dovedit vicii de construcție imediat după finalizarea lucrărilor, problemele nefiind nici până acum remediate.
Totuși vernisajul elevilor claselor a XII-a a fost o sărbătoare a tinereții, emoțiilor și a unui nou început în viață, iar profesoara de pictură, Anca Giura, le-a transmis absolvenților: „Drum drept și lumină! Baftă mai departe și să vă îndepliniți visele!” A.C.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii