Web Analytics

Verificări a modului de efectuare a serviciului de pază la Curtea de Argeș

de | 18.11.2019 11:45 | Actualitate

 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au verificat în ultimele 24 de ore modul de desfășurare a pazei, la obiectivele asigurate cu pază umană de pe raza de competență, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului deţinătorilor de valori.

Au fost verificate un număr de 23 de obiective, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.700 de lei, conform Legii 333/2003R, privind paza obiectivelor, bunurilor și protecția persoanelor.

La toate unităţile s-a procedat la instruirea agenților de pază cu privire la modul de desfășurare al serviciului, precum și respectarea consemnului general și particular al postului.

Reamintim că, în conformitate cu HG 301/2012, în situația depistării, de două ori în decurs de șase luni, a unui agent de pază care nu respectă obligațiile specifice personalului de pază, pe lângă sancțiunea contravențională, se aplică și măsura complementară a retragerii, pentru o perioadă de un an de zile, a avizului de pază în baza căruia își desfășoară activitatea.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii