Web Analytics
scris miercuri, 01.11.2023

Verdict pentru Pendiuc: abia în mai 2024 va mai putea cere liberarea!

Tudor Pendiuc, fost primar al Piteștiului, rămâne în închisoare, la Penitenciaruul Mioveni, așa cum au decis miercuri, 1 noiembrie, magistrații Judecătoriei Pitești.

Verdict pentru Pendiuc: abia în mai 2024 va mai putea cere liberarea!

Citește și: Avocatul Panţoiu l-a vizitat în puşcărie pe Tudor Pendiuc: „E tanc, rezistă, dar pe dinafară. Pe dinăuntru se adună amarul…”

Vă reamintim că el ceruse liberarea condiționată după ce, în luna mai a acestui an, a fost condamnat definitiv în Dosarul „Publitrans”, la patru ani de închisoare cu executare.

De asemenea, instanța a decis că Tudor Pendiuc ar mai putea face o cerere de liberare abia în luna mai 2024.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată în trei zile de la comunicarea minutei.

Citește și: Primarul suspendat al Mioveniului are stenturi la inimă puse de un an!

„Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat TP, … deţinut în Penitenciarul Mioveni. În temeiul art. 587 alin. (2) C. proc. pen., fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată va putea fi reînnoită la data de 20.05.2024. În baza art. 275 alin. (2) C. pr. pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată către stat. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziția părților și a procurorului prin mijlocirea grefei instanței astăzi, 01.11.2023” –  se arată în decizia instanței.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *