Web Analytics
scris joi, 14.07.2022

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 11-15 iulie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
– Prelegerea cu tema „Gib I. Mihăescu – Nuvelist”, în susținerea poetei Iudita Dodu Ieremia, miercuri, 13 iulie, de la ora 14.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

Citește și Singurul chitarist din România cu atestat de Flamenco este argeșean

– Dezbaterea cu tema “Profesori devotați pentru elevi talentați”, coordonată de scriitoarea Magda Grigore, avându-le invitate pe Ileana Topologeanu, profesoară de limba și literatura română la Colegiul Național “I.C. Brătianu”, și pe elevele Ruxandra Maria Dinu, autoare a cărții “Cioburi de oglindă. Cenușa ochilor”, semnată cu pseudonimul Rozi Martin, și pe Ilinca Din, interpretă, compozitoare, pasionată de un instrument tradițional – naiul, eveniment care va avea loc miercuri, 13 iulie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Lansarea cărții de proză cu titlul “Ancoră peste timp”, de Georgeta Rodica Chiran, eveniment editorial care se va desfășura în cadrul proiectului de dezvoltare personală “Viața merge înainte”, coordonat de poeta ing. Simona Vasilescu, joi, 14 iulie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Câmpulungul a intrat în ”Cartea oraşelor”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *