Web Analytics

UPIT a organizat un simpozion în memoria profesorului Cornel Constantinescu

de | 6.06.2022 08:53 | Actualitate, Cultură

Universitatea din Pitești a organizat, pe 2 Iunie, un simpozion în memoria conf. univ. dr. Cornel Constantinescu. Astfel, amfiteatrul 3.39 din Corpul Central al Universității a primit numele profesorului.

Cornel Constantinescu a născut la 12 iulie 1953 și a decedat pe data de 17 decembrie 2020. A fost deputat al județului Argeș în 1990, Inspector Școlar General, iar din 1998 a devenit profesor la Universitatea din Piteşti; a participat la numeroase proiecte de cercetare internaționale, conferințe și simpozioane științifice.

Citește și: Proiect UE inovativ pentru învăţământul primar implementat de UPIT

La evenimentul organizat de UPIT au participat repezentanții universității, prin conf.univ.dr. Adrian Sămărescu, Prorector pentru relaţia cu studenţii, absolvenţii şi mediul socio-economic, conf.univ.dr. Claudiu Langa – decanul Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie (FSESSP), conf.univ.dr. Delia Duminică – Prodecan pentru activitatea științifică, relațiile internaționale și relația cu studenții FSESSP, conf. univ. dr. Loredana TUDOR – Prodecan pentru calitatea învățământului, conf.univ.dr. Manuela CIUCUREL – Director Departamentul de Psihologie, Științe ale Comunicării și Asistență Socială, Inspectorul Școlar General, Dumitru Tudosoiu, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeș, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești, cadre didactice și studenți, potrivit upitmedia.ro.

foto: UpitMedia

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii