UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

de | 29.01.2022 06:57 | Actualitate, Home

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe.

Și asta pentru că jurnalistul murise cu patru zile înainte de a fi găsit decedat în locuința sa de echipajul ISU. În stare avansată de degradare, trupul a fost înhumat de urgență de familie, fără slujbă și întreg ritualul specific la înmormântare.

Citește și Fotoreporterul Marius Huțanu va fi înmormântat mâine

Rudele nu au putut afla, cu exactitate, nici cauza morții celui drag, întrucât, la autopsie nu i s-a mai putut deschide cutia craniană. Marius se plânsese de durere de cap și de glicemie, sâmbătă, atunci când și-a văzut pentru ultima dată mama.

Știrea inițială: Celor care vor să-i aducă un ultim omagiu lui Marius Ninel Huțanu: trupul neînsuflețit va fi depus, astăzi, după ora 17,00, la capela Bisericii Sfântul Gheorghe (vis-a-vis de Cimitirul Sf Gheorghe).
Va fi înmormântat mâine, sâmbătă, 29 ianuarie, la orele 12,30 la cimitirul Sfântul Gheorghe (pe Aleea Principală, al 3-lea rând pe dreapta, de la izvor).

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed