Web Analytics

Universitatea Craiova – FC Argeș se vede sâmbătă, ora 21.30, pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport

de | 15.07.2021 16:41 | Actualitate, Sport

După două luni de pauză, iubitorii fotbalului vor putea urmări din nou meciuri din campionatul intern. Prima etapă din Liga I este programată în perioada 15-19 iulie, balul urmând a fi deschis în această seară, de partida FC Botoșani – FCSB. Runda va fi închisă luni seară, de partida Dinamo – FC Voluntari.

În startul noului sezon competițional, FC Argeș va întâlni sâmbătă, de la ora 21.30, în deplasare, pe Universitatea Craiova, una dintre formațiile care an de an își propune câștigarea campionatului și Cupei României.

 

Citește și Argeș: Reținuți pentru violențe, tâlhărie și tentativă de viol

 

Confruntarea din Bănie se anunță una deosebit de grea pentru echipa din Trivale, având în vedere valoarea adversarului cu care se va duela. Universitatea Craiova a terminat ediția precedentă pe locul 3 al ierarhiei și va reprezenta țara noastră în Conference League. Oltenii nu sunt la primul meci oficial în acest sezon, Craiova reușind să câștige Supercupa României după ce a învins CFR Cluj la loviturile de departajare.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dom primar,te tii numai de hotii.Iar ai pacalit-o pe dna Gică Dobrin,javră comunistă,tu si slugile tai de la primărie,club din presa. Am impresia,ca,de data asta,daca a facut declarațiile alea,ati belit-o.Nesimtitilor.Vreti u mai pe gratis,hoțește,fără sa platiti nimic,escrocii dracului ce sunteti.