Web Analytics

Argeș: Reținuți pentru violențe, tâlhărie și tentativă de viol

de | 15.07.2021 16:18 | Actualitate

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tâlhărie și distrugere și au reținut un bărbat de 26 de ani, din comuna Dobrești.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 14 iulie a.c., în timp ce se afla în orașul Topoloveni, bărbatul și-ar fi agresat fizic fosta concubină, în vârstă de 27 de ani, căreia i-ar fi sustras 200 de lei și un telefon mobil. Anterior, bărbatul ar fi lovit cu piciorul portiera mașinii în care se afla femeia.

După administrarea probatoriului, în ziua de 14 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Citește și Emanuel Mazăre, elevul olimpic la matematică, a fost premiat de Primăria Pitești

 

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol și tâlhărie calificată și au reținut un bărbat de 31 de ani, din comuna Vitomirești, județul Olt.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 14 iulie a.c., în jurul orei 00.00, în timp ce se afla în localitatea Ștefănești, bărbatul ar fi agresat fizic o femeie de 47 de ani, din Ștefănești, cu scopul de a întreține raporturi sexuale, iar în momentul în care femeia s-a opus, acesta i-ar fi sustras geanta în care avea bani și telefonul mobil și ar fi fugit.

La scurt timp după ce evenimentul a fost sesizat, bărbatul a fost depistat de polițiști, ascuns în vegetația din zona Râului Doamnei. După administrarea probatoriului, în ziua de 14 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii