Web Analytics

Un ziarist spaniol îl recomandă pe liberalul Cristian Mitrofan pentru Primăria Curtea de Argeș

de | 22.08.2020 18:27 | Actualitate

  Jafet Barreto este un tânăr spaniol jurist, scriitor și ziarist ce are strânse  legături  cu orașul  Curtea de Arges, CEO IBAP Holding, producător si prezentator de „Habla Canarias” (132.000 ascultatori), presedinte-fundator Alternativa XXI, columnist la ziarul național spaniol „Diario 16”, autor a două cărți edit. Hoffmann. Iată scrisoarea deschisă pe care o adresează el cetățenilor din Curtea de Argeș.

“Oricine îl cunoaște pe Cristian Mitrofan știe că nu se confruntă cu un politician tipic. Un lider care întruchipează perfect valorile care îl caracterizează: apropiat, accesibil, cu caracter, nu evită nicio întrebare, ci răspunde în limbaj simplu, lăsând lucrurile clare, astfel încât să fie înțeles. Încrederea în sine, în colegii săi și în proiectul său este izbitoare.

Prin urmare, când va veni momentul … nu continuați să vă acoperiți nasul pentru a vota, votați valorile, votați cu conștiință și în cunoștință de cauză. Și chestia este că ceasul orașului Curtea de Argeș s-a oprit și nu mai spun, iluzia sau dorința de a realiza, din partea PSD, un proiect substanțial, de mult timp. Oamenii sunt dornici de schimbări, se percepe asta în stradă, se vede în mediul înconjurător. Cetățenii doresc să participe, să contribuie și mai ales să fie ascultați cu adevărat. Uitați-vă, comparați și, dacă găsiți ceva mai bun decât Cristian Mitrofan, veți fi greșit.

Curtea de Argeș are nevoi substanțiale în ceea ce privește întreținerea și infrastructura. Trebuie doar să ieși afară pentru a vedea că mobilierul urban, asfaltul, curățenia, dotările „esențiale” s-au deteriorat … Există probleme evidente, cum ar fii canalizarea și rețeaua de apă, dar și lipsa unui program de reabilitare a clădirilor. Apoi, ar mai fii detalii precum îmbunătățirea sistemului de colectare a deșeurilor sau simplul detaliu privind evitarea inundării orașului cu acele „culmi de rufe” din cauza cablurilor electrice… Există mulți cetățeni uitați, persoane în vârstă cu probleme de accesibilitate și mobilitate care nu pot fi rezolvate într-un oraș cu probleme grave de bariere arhitecturale.

Prin urmare, consider că alegerea pe care ar trebui să o facă orice argeșean ar fi clară, PNL, Cristian Mitrofan. Votarea pentru singura opțiune valabilă care vă va face votul util, inteligent, singurul candidat care este capabil, cu opțiuni reale, să lase în urmă atâția ani de coșmar PSD și care ar face din Curtea de Argeș un oraș mai prietenos .

Cu mult entuziasm, cu mult optimism și cu convingerea clară că este „acum sau niciodată”. PNL oferă siguranță, garanție, stabilitate … acea valoare de refugiu la care cred că vor recurge majoritatea cetățenilor, partidul pe care mulți îl vor vota cu convingere deplină, și mulți alții pentru că este opțiunea cea mai sigură.

Este timpul pentru schimbări, repet: este acum sau niciodată. Curtea de Argeș a rămas mult în urmă, s-a oprit pur si simplu în timp. Există greșeli mari, lipsește energie, vitalitate și entuziasm. Există un proverb ce spune că ceea ce nu îmbunătățește, degenerează întotdeauna și, dacă nu se îmbunătățește, Curtea de Argeș, din păcate, se agravează pe an ce trece”         

Cu prietenie, Jafet Barreto

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ok, înțeleg intenția de susținere deși vine din partea unui cetățean străin. Este ca si cand eu aș recomanda, român fiind, la prezidențialele din USA pe Donald Trump.
    Curtea de Argeș, este un orășel mic, fără perspective și cu o demografie in scădere.
    Exista o legendă prin anii 2010, că sunt mai mulți bărbați decât femei, de două ori. Femeile fiind plecate nu la munca câmpului ori ingrijit bătrâni ci….știți voi unde. Nu mai vorbesc nici de tineri care au prins si ei din urmă gustul afacerii ,,lover boy,, ori alte îndeletniciri nu tocmai plăcute Domnului.
    Este după cum spuneam, un orășel trist, de unde toți încearcă să fugă ori pe la București, ori prin Europa, ajung sclavi efectiv pe unde se duc și uită să se mai întoarcă cu anii.
    Mă simt foarte prost să scriu ceea ce scriu, dar asta este realitatea.