Web Analytics
scris marți, 18.06.2024

Un tânăr de 19 ani a murit, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren

Un tânăr de 19 ani a murit luni seară în urma unui grav accident. Circulaţia trenurilor este oprită pe ruta București Nord – Suceava, după ce un tren a lovit o mașină.

Un tânăr de 19 ani a murit, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren

Un autoturism a fost lovit luni seară de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, în localitatea Liteni, județul Suceava. Impactul a fost unul foarte grav, iar în urma acestuia conducătorul autoturismului, un tânăr de 19 ani, a decedat.

Citește și: Un politician AUR și iubita lui au murit după ce au spulberat un pieton cu motorul

Circulaţia trenurilor este oprită luni seara, pe intervalul Liteni – Vereşti, din cauza unui accident feroviar înregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu sistem acustic şi luminos (SAT), de la km 419+989, informează CFR SA, transmite Agerpres. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, dintre care unul cu medic, transmite News. Ei l-au descarcerat pe şofer, care era singur în maşină. ”Victima a fost extrasă. Din nefericire, are leziuni incompatibile cu viaţa, iar medicul aflat la faţa locului a declarat decesul. Victima este un tânăr în vârstă de 19 ani”, a transmis sursa citată.

Trenul circula pe ruta Bucureşti-Suceava, cu aproximativ 120 de călători, dar niciunul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită