Web Analytics

Un român va juca rolul lui Donald Trump în viitorul film ”The Apprentice”

de | 30.11.2023 14:52 | Actualitate, Cultură, Home

Sebastian Stan va juca rolul tânărului Donald Trump într-un film al regizorului Ali Abbasi. Recent s-au început filmările la ”The Apprentice”, cu o distribuție care îi include pe Jeremy Strong și Maria Bakalova.

Citește și: Sindicaliștii de la Sanitas au dat în judecată Guvernul României


Potrivit Hollywood Reporter, filmul se concentrează asupra lui Trump în perioada în care își construia afacerea imobiliară în New York, între anii 1970 și 1980.”The Apprentice” este descris ca fiind o poveste care documentează începutul unei dinastii americane și abordează teme precum puterea, corupția și înșelăciunea.
Producătorii filmului ”The Apprentice” sunt Daniel Bekerman de la Scythia Films, Jacob Jarek de la Profile Pictures și Ruth Treacy de la Taylored Films. Sherman, Grant Johnson și Amy Baer, în asociere cu Kinematics a lui Mark Rappaport, sunt producători executivi.

Citește și: Luminițele din Mioveni se aprind în ajun de Moș Nicolae


Românul Sebastian Stan a obținut o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul bateristului Tommy Lee în miniseria biografică ”Pam & Tommy”, realizată de Hulu, alături de Lily James în rolul Pamela Anderson.Printre alte roluri ale sale se numără filmul din acest an ”Dumb Money”, serialul Disney+ ”The Falcon and the Winter Soldier” și filmul bazat pe fapte reale ”I, Tonya” din 2017.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *