Web Analytics

Sindicaliștii de la Sanitas au dat în judecată Guvernul României

de | 30.11.2023 14:05 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Federația Sanitas anunță că a declanșat procesul împotriva Guvernului României. Reprezentanții sindicatului susțin că peste 75.000 de persoane s-au alăturat demersului.

Citește și: Mihaela Voinicu mai rămâne trei luni la şefia Bibliotecii Judeţene


Medicii au ascuns o cremă ieftină care va scăpa de durerile articulare pentru totdeauna! Se vinde ”Am declanşat procesul împotriva Guvernului României. Aproape 75.000 de membri SANITAS s-au alăturat iniţiativei şi au venit lângă noi pentru a da Guvernul în judecată”, au anunţat, miercuri, sindicaliştii SANITAS.
Aceştia cer aplicarea integrală a Legii salarizării bugetarilor (Legea 153/2017) pentru toţi membrii SANITAS care fac parte din toate categoriile de angajaţi din Sănătate şi Asistenţă Socială.”Am demarat procedurile de mai bine de două luni, liderii SANITAS locali şi judeţeni au strâns semnăturile, am vorbit cu societatea de avocatură şi procesul a început (…) Dorim să recuperăm toate veniturile salariale pe care Guvernul le datorează membrilor noştri pentru ultimii trei ani”, au mai transmis sindicaliştii.
Aceştia precizează că sunt afectate de neaplicarea legii toate categoriile de personal din sistem – personal medical, personal nemedical (TESA), infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, personal contractual sau funcţionari publici din DSP, salariaţi de toate specialităţile din Asistenţă Socială.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *