Web Analytics

Un nou centru medical modern, Bella Vitae Fortuna

de | 28.02.2013 19:14 | Actualitate

Centrul Medical BELLA VITAE FORTUNA este un centru medical nou, având în structură laborator de analize medicale și cabinete de specialitate (Medicina muncii, Medicină internă, Cardiologie, Neurologie, Endocrinologie, ORL, Psihiatrie, Ecografie, Alergologie) și este autorizat și certificat ISO 9001:2008.
Laboratorul de analize al centrului oferă toată gama de analize medicale, la cele mai bune prețuri de pe piața serviciilor medicale și deține toate autorizațiile necesare, inclusiv acreditare RENAR.
În prezent, laboratorul are și contract cu CAS Argeș, pacienții  putând  efectua și analize medicale gratuite.   
Centrul medical, prin cabinetul de medicina muncii, deservește un număr mare de beneficiari. Serviciile în acest domeniu sunt corespunzătoare cerințelor legislative în vigoare și specificului activității clienților noștri, putându-se efectua la sediul centrului, dar existând și posibilitatea deplasării la beneficiar a echipei mobile multidisciplinare.
Pentru partenerii noștri din contractele de medicina muncii oferim discounturi semnificative la celelalte  servicii medicale ale centrului.
Centrul medical este autorizat să încheie fișe auto.
Cabinetul de ecografie este dotat cu un aparat modern, care permite efectuarea tuturor tipurilor de investigații ecografice (abdomen, pelvis, cord, sân, tiroidă).
Echipa medicală este formată din medici specialiști și primari, competenți și cunoscuți în piața serviciilor medicale.
Informații și programări:
Tel/fax: 0248/280440, mobil – 0758.063661. Pitești, Aleea Spitalului, nr. 15

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii