Web Analytics
scris vineri, 01.03.2024

Un bărbat a murit în fața spitalului. Nu a fost dus în unitate pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate

Un bărbat cu probleme cardiace a decedat chiar în fața spitalului din localitate. Goia Alecu, în vârstă de 77 de ani, din Murgeni, Vaslui, a mers pe picioarele lui la unitatea sanitară, acuzând dureri în piept. În fața spitalului, acesta a căzut și și-a pierdut cunoștința, cel mai probabil din cauza unui stop cardio-respirator. În loc să fie dus în spital, pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate, bărbatul a fost resuscitat la poartă de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui. Eforturile au fost în zadar, pentru că pacientul a murit chiar în fața unității sanitare, de față cu câteva zeci de persoane revoltate de cele întâmplate.

Un bărbat a murit în fața spitalului. Nu a fost dus în unitate pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate

Citește și: Impresionant! Nevăzătoare şi imobilizată în scaun cu rotile, Alexandra este studentă la Piteşti şi învaţă pe rupte pentru a deveni psiholog


Oamenii din localitate sunt scandalizați că de ani de zile, autoritățile locale și județene le tot promit înființarea unui Compartiment de Primiri Urgențe, însă acest lucru nu s-a întâmplat. “Dacă ieșeam cu toții în stradă când s-a făcut ultimul protest pentru redeschiderea liniei de Urgențe, poate nu se ajungea aici. Uitați-vă cum moare un om în fața spitalului, resuscitat pe betonul rece de către echipajul de pe ambulanță. Nici măcar nu l-au băgat în spital, unde e mai cald. Asta ni se întâmplă pentru că de ani de zile ne tot vindem voturile pe o mașină de piatră, pe un asfalt turnat. În Murgeni mori cu zile, chiar dacă avem spital în oraș“, a declarat unul dintre oamenii de la fața locului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *