Web Analytics
scris miercuri, 06.12.2023

Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC. Cum a fost descoperit criminalul

Crimă șocantă într-o comună din Olt. Un bărbat a fost găsit mort într-o casă părăsită din Slătioara. Victima fusese decapitată și avea și un braț tăiat. Crima a fost descoperită după ce un bărbat s-a lăudat la magazinul din sat cu fapta sa. În plus a spus că l-a ciopârțit, iar capul l-a aruncat într-un WC.

Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC. Cum a fost descoperit criminalul

Citește și: Un autobuz cu 11 pasageri s-a răsturnat. O femeie a murit


Crima a avut loc miercuri, în jurul orei 14.30. Presupusul autor este cunoscut ca fiind un consumator de alcool. Aflat sub influența alcoolului, acesta a început să se laude cu fapta sa prin sat. Criminalul are 71 de ani și a recunoscut crima în fața autorităților. Victima a fost găsită complet dezbrăcată, cel mai probabil agresorul a vrut să scape de trup și intenționa să-l taie. Deocamdată nu se cunoaște motivul gestului șocant. „La fața locului se află o echipă de cercetare complexă din cadrul IPJ Olt, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt”, conform IPJ Olt.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...