Web Analytics
scris miercuri, 08.05.2024

Trupa lui Prepeliță a promovat în Liga 1. Gloria Buzău a învins liderul

Gloria Buzău, formație antrenată de Andrei Prepeliță, a promovat matematic în Liga 1 după ce a învins liderul Unirea Slobozia, pe teren propriu, scor 3-0.

Trupa lui Prepeliță a promovat în Liga 1. Gloria Buzău a învins liderul

Citește și: 7 mai 1986 – Ziua în care Steaua a reușit cea mai mare performanță a fotbalului românesc

Gloria Buzău a învins-o pe teren propriu pe Unirea Slobozia, scor 3-0, în cadrul etapei cu numărul 9 a play-off-ului din Liga 2. Gloria Buzău a controlat partida și s-a impus fără emoții contra Unirii Slobozia, formație deja promovată în primul eșalon, care nu mai poate pierde primul loc. Cristi Dumitru a ratat un penalty pentru gazde în prima repriză, iar golurile au venit în actul secund: Daniel Benzar (67′, 90+2′) și Alexandru Dandea (71′).

Gloria Buzău devine cea de-a doua echipă din Liga 2 promovată matematic, după Unirea Slobozia. La barajul de promovare vor merge Csikszereda și CS Mioveni. Corvinul Hunedoara și CSC Șelimbăr nu au drept de promovare în actuala stagiune.

Marcel Ciolacu, prezent la meci

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, marţi seară, după ce echipa Gloria Buzău a învins Unirea Slobozia, asigurându-şi astfel promovarea, că a fost un sezon greu, ”dar care s-a încheiat en fanfare”. ”Victorie şi promovare în Liga 1 pentru Gloria Buzău! Un sezon greu, dar care s-a încheiat en fanfare. Bravo, băieţi! Suntem cu toţii mândri de voi!”, a transmis Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook. De altfel, postarea este însoţită de mai multe fotografii din tribună, unde el s-a aflat alături de preşedintele PSD Buzău, Lucian Romaşcanu.

Citește și: Dan Ciotoi, solistul formației Generic, a scăpat de cancer după luni de chin

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *