Trupa de teatru „Clubul Veseliei” a Centrului Cultural Mioveni va participa la Festivalul de Umor Popular „Povestea vorbei”

de | 23.10.2014 16:49 | Cultură

În perioada 24-25 octombrie, copiii înscriși la cursurile gratuite de teatru ce se desfășoară în cadrul Centrului Cultural Mioveni, vor participa la Festivalul de Umor Popular „POVESTEA VORBEI”, ediția a XIV-a, ce se va desfășura la Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” Găești. Concursul are două secțiuni: colective de satiră și interpreți individuali. Centrul Cultural Mioveni va fi reprezentat în cadrul secțiunii colective de satiră de către trupa de teatru „Clubul Veseliei” care vor participa cu sceneta „Rural Show – Breaking News”, iar la secțiunea interpreți individuali de către Toma Andrei Bogdan cu sceneta „Nea Marin și povestea sa”, ambele scenete sunt realizate sub îndrumarea instructorului Ionuț Vlad. Juriul festivalului va fi alcătuit din personalități marcante ale genului și din reprezentanți ai organizatorilor.
Festivalul „Povestea Vorbei” își propune să stimuleze activitatea colectivelor și interpreților individuali de satiră și umor, la nivel național.
D.G.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii