Web Analytics

Trei candidaturi la şefia PSD Argeş. La depunerea candidaturii lui Mînzînă s-a umplut curtea partidului

de | 16.01.2020 15:31 | Politica si Administratie

# Celelalte două candidaturi depuse sunt ale Mariei Dinu, administratorul public al Consiliului Județean, și a deputatului Cătălin Rădulescu

Marți, 14 ianuarie, Ion Mînzînă, vicepreședintele CJ Argeș, și-a depus candidatura la alegerile pentru președinția PSD Argeș, ce vor avea loc vineri, 17 ianuarie, de la ora 16, la Filarmonica Pitești. L-au secondat cei doi membri ai echipei de conducere – Cristian Gentea, reprezentând PSD Pitești și propunerea de președinte executiv, și deputata Simona Bucura Oprescu -propunerea pentru postul de secretar executiv al PSD Argeș.

Zeci de susținători ai lui Ion Mînzînă au fost prezenți la depunerea candidaturii la sediul PSD Argeș. Îi amintim aici pe senatoarea Cristina Stocheci, pe deputații Radu Vasilică, Nicolae Velcea și Nicolae Georgescu, precum și pe primarul Ion Georgescu de la Mioveni, primarul Ion Dumitru -Albota, primarul Aurel Bălășoiu – Rociu, primarul Ștefan Benonie – Aninoasa și pe viceprimarul Piteștiului – Sorin Apostoliceanu. Au mai fost preznți, de asemenea, consilieri județeni și foști directori de deconcentrate, precum și un fost parlamentar, dar membru în Biroul Politic Județean – Constantin Tămagă.
”Este loc pentru toată lumea. Veți vedea o altă abordare. Eu mizez pe toți primarii”, a declarat încrezător Ion Mînzînă.

Cristian Gentea: ”Dl. Mînzînă e acel președinte care poate uni pe toată lumea”

La rândul său, Cristian Gentea a spus: ”Eu și întreaga organizație PSD Pitești îl susținem pe domnul Mînzînă. Domnia sa este acel președinte care poate uni pe toată lumea și care poate stabili niște criterii clare de promovare”.

Simona Oprescu: ”Dl. Mînzînă a avut cele mai bune rezultate pe sud”

”Ne dorim oameni de calitate care să conducă județul. Domnul Mînzînă a avut cele mai bune rezultate pe zona de sud”, a adăugat deputatul Simona Bucura-Oprescu.

Ion Georgescu: ”Forța stă în toți colegii noștri, la care fac apel să vină cu noi”

Iată ce a declarat primarul Ion Georgescu de la Mioveni legat de susținerea candidaturii lui Ion Mînzînă: ”Susțin această echipă pentru că în mod sigur va avea performanță. Fac apel la toți colegii să vină alături de noi pentru a renaște partidul. Forța stă în toți colegii noștri”.
Tot marți, 14 ianuarie, dar dimineață, și-a depus candidatura și Maria Dinu, administratorul public al județului Argeș, care merge în echipă cu Dumitru Tudosoiu ca președinte executiv și Dorin Mărășoiu ca secretar executiv. Al treilea candidat, deputatul Cătălin Radulescu, și-a depus candidatura încă de luni, 13 ianuarie, anunțând că merge singur în alegeri.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii