Web Analytics

Trei candidaţi pentru şefia Curţii de Apel

de | 10.11.2021 11:21 | Actualitate, Politica si Administratie

Până la finalul acestui an se desfășoară concursuri sau, după caz, examene pentru numirea în funcții de conducere la instanțele argeșene și parchetele de pe lângă acestea.
În cazul procurorilor au fost acceptate de către Consiliul Superior al Magistraturii trei candidaturi. Nicolae Argeșanu este în cauză pentru funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, Diana Bănățeanu pentru cea de prim-procuror la Parchetul Câmpulung, iar Marian Laurențiu Palaghiea pentru conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Pe de altă parte, Camelia Maria Morăreanu și-a retras candidatura pentru funcția de procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești. În cazul funcțiilor de conducere la instanțele de judecată vor fi concursuri, nu examene, în condițiile în care există mai mulți candidați. Elena Cornelia Olteanu și Alina Mihaela Achim s-au înscris în concurs pentru funcția de vicepreședinte la Tribunalul Argeș, iar pentru șefia Curții de Apel Pitești candidează trei magistrați: Diana Mușuroiu, Daniel Radu și Emilia Raluca Trandafir.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Contestaţia lui Istrătescu, respinsă definitiv de Curtea de Apel Piteşti

Citește și Curtea de Apel Craiova cere Curții Europene de Justiție să anuleze decizia CCR care susține că Secția Specială e constituțională

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii